Hur du köpa tillbehör till en Honda Reflex Scooter

En av Hondas mest sålda skotrar är Reflex. Reflex är prisvärda och kan köpas för mindre än $ 6.000. Eftersom Reflex är relativt billigt, kan du lägga de pengar som du sparat till att köpa tillbehör till din scooter. Instruktioner
1

samla så mycket information om din skoter som möjligt. Du bör känna till det exakta modellnamnet liksom året den gjordes. Det finns flera olika versioner av Reflex: Sport, ABS och idrott ABS
2

Räkna ut vilken typ av tillbehör som du vill ha för Reflex.. Du kanske vill ha en ny pakethållare, bål, rygg, vindruta eller krom accenter.
3

Prata med en säljare på en Honda återförsäljare. Låt dem veta vilken typ av tillbehör som du är ute efter att beställa din Reflex. De kan berätta för dig kostnaden för de objekt som du vill få liksom deras tillgänglighet.
4

utseende till specialitet och prestanda butiker för din skoter tillbehör. Prestanda butiker kan sälja dig en mängd tillbehör för att uppgradera din skoter och Chrome ut.
5

Beställ din Reflex tillbehör från reservdelskataloger. Vissa tillbehör kommer att kosta dig en förmögenhet om beställas direkt från Honda. Spara pengar genom att beställa varor som handtag, pluggar och sätter deflektor via ett postorderföretag. Bläddra i katalogen online på Ride nu och kontorsmateriel hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94872.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.