Hur utöka räckvidden för Factory Keyless Entry Fjärrkontroller

Dålig driftområde ett keyless inresa fjärrkontrollen är ofta på en döende batteri. Mindre batteri resulterar i mindre funktion. Ett bra exempel på detta är när en ficklampa går svagt efter att batteriet bleknar. Enkelt batteribyte är inte tillräckligt när det handlar om ett keyless inresa fjärrkontrollen eftersom du kommer att behöva programmera om fjärrkontrollen till systemet. Även med omprogrammering av fjärrkontrollen, tar hela processen bara ett par minuter att slutföra. Saker du behöver
Utbytesbatterier
Visa fler instruktioner
1

Öppna batterifacket på keyless inresa fjärrkontrollen och ta bort de gamla batterierna. Batterierna är envis att flytta, så vrid batteriluckan upp och ner, täck den med handen och knacka på ryggen tills batterierna kommer ut.
2

Titta på diagrammet inuti batterifacket för att bestämma vilket sätt att installera de nya batterierna, installera batterierna som diagrammet visar.
3

komma in i bilen, satte nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "Off" ställning till "On" läge 8 gånger inom 10 sekunder. När detta är gjort på rätt sätt, dörrarna låsa och låsa upp på egen hand för att indikera att systemet är i programmeringsläge.
4

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen inom 20 sekunder efter att systemet går in i programmeringsläge . Dörrarna låsa och låsa upp igen för att indikera fjärrkontroll har programmerats i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95866.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.