Automotive slipverktyg

Om du ska måla din bil själv, eller bara vill spara pengar när du har din bil målad, kan du slipa den gamla färgen själv med specialitet slipning verktyg. Innan du målar din bil eller lastbil, måste du slipa den aktuella färgen och avsluta för att få en fräsch, ren yta att arbeta med. Verktyg utformade speciellt för slipning bilar kan göra jobbet lättare och effektivare. Slipa Blocks

Slipa block är tjocka, flexibla block av sandpapper som kan användas för att finjustera slipprocess precis innan målning. Dessa används i stället för handen Sanders eftersom de hjälper förhindra ojämn slipning som kan orsakas av en oregelbunden yta. Du vill att ytan på din bil för att vara så platt och smidig som möjligt, annars slutprodukten kommer att visas ojämna och gropiga. En ojämn lack reflekterar ljus konstigt om du använder en glansig färg och ger din bil det utseendemässigt av bucklig.
Slipning Boards

Slipning styrelser är speciellt utformade långa brädor som kan användas samtidigt slipning för att säkerställa raka linjer. Sand papper med en självhäftande baksida kan fastna direkt till slipning styrelser. Den jämnare dina slipning linjer, desto mer consistant din slutliga lack vara.
Hand Sander

Hand Sanders är bitar av sandpapper med en rem utformad för att passa din hand. Dessa är mycket flexibla och kan användas för slipning av trånga utrymmen. Dessa är bra för områden som dörrposter, brunnar hjul och trim. Addera Effekt Sanders

En makt slipmaskin är vanligen används för att ta bort stora mängder av färg snabbt. De ger inte böter eller detaljerade slipning men kan användas för att få ett stort jobb började. Du kanske vill använda en effekt slipmaskin för att avlägsna de första flera lager av färg, om din bil har målat flera gånger och har en tjock total beläggning.
Shop Vac

A Shop Vac kan hålla slipning skräp kommer in i luften. Detta är viktigt, speciellt med äldre färg som kan ha skadliga komponenter i det, såsom bly. Du vill inte att andas in färg partiklar och damm, så regelbundet med din Shop Vac kan hjälpa till att hålla potentiella luftföroreningar och irriterande till ett minimum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95878.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.