Kan jag installera RCA Jacks till min fabrik Stereo ?

När ett fordon tillverkas , är en grundläggande fabriken stereo normalt installeras också. De flesta har inte lagt till funktioner, som RCA-uttag , men de kan tillsättas efter att fordonet köps för att köra externa enheter . Identifiering

RCA-uttag är vanligtvis tre trådar binds samman med tre färgade kontakter - rött , gult och vitt . Dessa trådar kan ljud och video för att flöda från en enhet som en bärbar DVD -spelare , via bilens högtalare när den är ansluten till en fabrik stereo via RCA-uttag .
Funktioner

efter marknaden RCA-uttag , med en bilmodell specifik kontakt , finns tillgängliga för installation på nästan varje fabrik stereo . Helt enkelt ta bort fabriken stereo och fästa speciell kontakt till stereons kabelhärvan , och installera om stereon i sitt ursprungliga läge .
Överväganden
p Om du är inte bekväma ändra stereon , kommer de flesta bilstereo installationsföretag ut en liten avgift för att installera ledningar . Ta med RCA-kontakter med dig , och oftast kommer de bara betalt för det arbete som krävs för att installera delen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87142.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.