Hur man uppgraderar ett Supercharger

En kompressor är en remdriven kompressor som ger påtvingad induktion makten i fordons-, flyg och marin förbränningsmotorer. Även om det finns olika typer av kompressorer som används i bilar, kan alla superchargers producera mer kraft genom att förbättra stödjande hårdvara, eller öka kompressor arbetsbörda. Observera att du måste vara uppmärksam på effektiviteten karta över din kompressor, eftersom det är avtagande avkastning när de söker större makt från en kompressor. Saker du behöver
omfattande uppsättning handverktyg inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Upgrade delar
avdragare
Visa fler instruktioner
1

Byt remskiva på din centrifugal kompressor med en med en större diameter. Pulley uppgraderingar förbättra en överladdare uteffekt genom att snurra överladdaren med en högre hastighet, vilket ökar laddtrycket. Detta innebär att kompressorn arbetar hårdare, och det kommer att öka kompressor slitage samt generera ytterligare värme. Pulley uppgraderingar särskilt utformade för kompressor i din bil finns tillgängliga från en mängd olika tillverkare.

Mest fabriken överladdade fordon ställer kompressor till en låg boost punkt för att säkerställa lång motor och kompressor liv. Den superchargers i dessa tillämpningar kan producera mer uppsving eftersom det finns outnyttjad omkostnader i kompressorns effektivitet kartan. För dessa fordon kan en remskiva uppgradering är ett effektivt sätt att öka makten. Om du funderar på att uppgradera din eftermarknaden kompressor, kontakta tillverkaren av din kompressor kit för att avgöra om en remskiva uppgradering är möjlig, eller om uppgraderingen kräver förbättra andra aspekter av kitet sådana bränslespridare.
2 < p> Byt bränslespridare och motor programmering. Genom att öka mängden bränsle kan reviderade motor programmering maximera kraften från kompressor luftintag, och därmed öka makten. Många tillverkare som General Motors erbjuder även fabriken tankning och programmering uppgradera paket som, om den installerats av en återförsäljare, inte kommer att påverka din fabriksgaranti. Kontakta din återförsäljare för att se om det finns en fabrik uppgradering för din bil.
3

Installera en intercooler om din kompressor kit inte intercooler. Motordelar aktivera luftladdningen från kompressorn svalna innan inträde i motorn. När motorn arbetar, Heat Soak orsakar insugsluften temperaturer (IAT) att stiga, vilket berövar makten. En luft-till-luft intercooler eller luft-till-vatten laddluftkylare kommer att kyla förbränningsrummet, vilket ökar kraften samtidigt som IAT i schack. Observera att höga lATS potentiellt skadar din motor, så en intercooler installationen kommer att främja motorns livslängd.
4

Byt din kompressor med en reviderad enhet. Kompressorer, som turboladdare, kan ersättas med större enheter för att ge mer effekt. Även effektkurvan kommer att ändras (mindre effekt vid låga hastigheter, till exempel) kan maximal effekt ökas. Om din bil har kommit utrustad från fabrik med en kompressor, kan det finnas en mängd olika fabriken ersättare och eftermarknadstjänster enheter som kommer att ersätta kompressorn samtidigt behålla motorn programmering, reservdelar bränsle, och luftflödet intag och sensorer.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86839.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.