Hur man återställer Keyless Entry i en Ford Mustang 1995

Införd för 1965 års modell, har blivit den Ford Mustang eftersom en av de mest kända modellerna muskel bil. En del av den fjärde generationen av Mustang fordon, erbjöd 1995 Ford Mustang ett nyckellöst system för inresa som en extra bekvämlighet. Ibland, efter att batteriet i fordonet eller keyless inresa fjärrkontrollen har bytts ut, kommer fjärrkontrollen inte fungerar bilens makt lås. Följ dessa anvisningarna för att ha ditt keyless inresa systemet att fungera igen på nolltid. Saker du behöver Begagnad Ford Mustang nyckel
22-gauge Byglingstråd
Keyless inträde fjärrkontroller
Visa fler instruktioner
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset cylinder av din 1995 Ford Mustang och vrid den till "Acc" tändningsläge.
2

Leta programplaneringen kontakten i den vänstra bakre kvartalet panel för Ford Mustang. Titta in i programmeringen kontakten för att se till att det finns två metall kontaktstift
3

ihop de båda stiften metall kontakten med en 22-gauge bygel,. Mustang s makt lås automatiskt cykeln. Låt metallstift för att vara ansluten när du återställer keyless inresa fjärrkontrollen.
4

Tryck på valfri knapp på din keyless inresa fjärrkontrollen för att återställa den till din Mustang. Lyssna på bilens effekt låser cykeln automatiskt.
5

Vrid Mustang tändning till "Off" och ta ur nyckeln. Vänta tills strömmen låser cykeln för att indikera att du lämnar keyless inresa fjärrkontrollen programmeringsläge.
6

Avlägsna bygel från de två stiften programmering kontaktdon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84715.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.