Hur man kan förbättra en Chevy Z71

Chevy Z71 är en off-road uppgraderingspaket som erbjuds på alla Silverado modeller. I paketet ingår off-road däck, bakre differentialbroms, dimljus, glidplattor, aluminiumfälgar och Z71 insignier. Även om det är en bra off-road-paketet, kan den uppgraderas med eftermarknaden alternativ. Du kan installera större extra kylfläktar på radiatorn glidplattorna för differential-och LED-ljus barer på baksidan som backup för bakljusen. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Differential hasplåt
LED-ljus bar
hjälpfläkt
Soap
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en hård och jämn yta. Stäng av motorn och engagera nödbromsen. Koppla bort kabeln från den negativa polen på batteriet. Lyft upp framvagnen och plats pallbockar under ramen. Gör samma sak för den bakre änden.
2

Koppla bort strömkabeln från den extra fläkten på framsidan av kylaren. Unbolt hjälpfläkt från stöttorna radiator stöd och ta bort den. Skjut i högre större hjälpfläkt, skruva på stöttorna radiator support och koppla in nätsladden. Under den bakre delen av fordonet Addera 3

Skjut och lokalisera den bakre differentialen. Loop U-bultarna över differentialhus, och använda domkraft för att lyfta upp skidplate. Säkra de U-bultarna in i släpplåten tills den är i nivå med undersidan av differentialen. Sänk fordonet utanför domkraften.
4

Rengör baksidan av taket med tvål och vatten och torka ordentligt med en handduk. Skala limmet backade bort från LED-ljus bar och tryck fast längs den bakre kanten av taket. Kör ljuset bar ledningar till dragkroken, säkra den på vägen och koppla in den i ljuset sele för dragkroken.
5

Starta motorn och ha en medhjälpare kontrollera att lysdioden tänds när du signal eller broms. Lyssna för hjälpfläkt, som ska vara igång även när motorn går på tomgång. Inspektera differentialen se till skidplate ordentligt fastsatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96516.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.