Så monterar du ett Reservdäck på en VW Bus

En reservdäck fäste för en folkabuss frigör inre lastutrymmet genom att flytta reservdäcket inifrån fordonet i ryggen, till själva framsidan av van på utsidan. Lämnar däcket i ryggen tar upp mer utrymme än du kanske tror, ​​speciellt när du använder bussen för camping, resor eller surfing. Saker du behöver
typ 2 reservdäck mount
Vattenlöslig märkpenna
Skyddsglasögon
Arbetshandskar
handborr
En vän
Två Skiftnycklar

Visa fler instruktioner
1

köp en typ 2 reservdäck fäste för en VW buss. Du kan hitta dessa nya från bildelar butiker som specialiserat sig på VW delar. Det är bäst att köpa en ny med all den medföljande monteringsverktyg.
2

Placera däcket fästet mot framsidan av folkabuss där du vill ha det. Däcket mount har hål i den för bultarna som kommer att användas senare för att montera den på framsidan av bussen. Använd en permanent markör för att indikera positionerna för hålen. Observera att om du väljer att placera däcket fästet på framsidan av bussen är upp till dig. De flesta väljer att mitt framför bussen. Planera noga för att se till att däcket inte skymmer utsikten från hytten. Se också till att positionerna för bulthålen blir åtkomlig inifrån hytten. Addera 3

Sätt på skyddsglasögon och arbetshandskar. Borra hål med ett borr som matchar diametern storleken av bultarna som följer med hårdvaran.
4

Fäst däcket fästet på framsidan av bussen med hjälp av monteringsverktyg medföljer fästet och en skiftnyckel. En person kommer att behöva positionera däcket fästet över hålen och montera bultarna. En annan person kommer att behöva gå in i hytten och, från insidan, lägg brickor och muttrar på bultarna.
5

Placera reservdäcket på fästet. Använd muttrarna för att fästa reservdäck till de tre klackarna på däcket fästet. Dra dem med skiftnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95354.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.