Hur man stämmer en BMW 330

BMW 330 erbjöds i den tidigare generationen E46-serien och är också erbjuds i den nuvarande E90 generationen 3-serie. Liksom alla BMW, båda versionerna av denna populära modell är bra grund för en modifierad, tuner bil. Det finns gott om företag som gör eftermarknaden delar som ökar din 330 hästkrafter, hantering, bromsning och utseende. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Trimma suspension för bättre hantering. Montera styvare, lägre fjädrar parat med prestanda chocker för en hantering ökning eller så kan du installera en justerbar coilover kit för den ultimata hantera uppgraderingar. För att göra detta måste den gamla uppskov tas bort.
2

Uppgradera hjul och däck. När din 330 har en lägre markfrigång, är nästa logiska steg att uppgradera beståndet fälgar och däck med en uppsättning av eftermarknaden legeringar och klibbigare däck. Så här installerar du nya fälgar och däck, använda en domkraft för att lyfta bilen, ta bort de gamla hjulen och sedan installera den nya hjul och däck paket.
3

Uppgradera bromsarna. På 330, kan du uppgradera enkelt till dynor prestanda förening. För den ultimata uppgraderingen, installera en stor broms kit, som kommer att omfatta större rotorer, bromsok och flätad stål bromsledningar för en dramatisk förbättring.
4

Uppgradera exteriör och interiör. För det yttre, är en vanlig uppgradering installation av kolfiber huv och lock bålen. För att installera en ny stam och huva, ta bort skruvarna som håller beståndet huven till gångjärnen och bolt på eftermarknaden komponenter. För interiören, ta bort lager sätena och bultar i en uppsättning säten prestanda hink. Dessa kommer att installeras med adaptrar tillgängliga från tillverkaren av sätena. Bolt i sätet adaptrar till de befintliga skruvhål och sedan bulten i det nya sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95355.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.