Hur man installerar ett Short Shifter i en Honda

Installationen av en kort-shift kit är en vanlig modifiering som bil entusiaster gör att deras Hondas. Som namnet antyder, förkortar en kort shifter den kastar när växellådan skiftas genom växlarna av föraren. En kort-shift kit gör att flytta mer precisa samt snabbare. Det finns flera olika märken av korta reglage tillgängliga för Honda, men de är alla lika att installera, vilket kan ta ett par timmar eller mindre. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion, metriska
Open-ended skiftnycklar, står metrisk
Ordet jack
Jack
Skruvmejsel
Vice grepp
Visa mer Instruktioner
1

bort växelspaksknoppen för hand genom att skruva loss den från växelspaken. Ta bort mittkonsolen, som varierar beroende på modell, men är oftast bara en fråga om att ta bort några skruvar och dra konsolen upp och av.
2

Dra tillbaka tätningslisten så att växelreglaget mekanismen är synlig. Lyft bilen med en domkraft och stödja det säkert på pallbockar. Från under bilen bort de två skruvarna som håller bakre växel mount. Ställ berget ur vägen.
3

Demontera skruven som håller den främre delen av växlingsstången på plats med en 12 mm öppen nyckel. Ta bort 12 mm bulten på undersidan av växelspaken. Placera en vice grepp på bultarna som håller växelspaken på plats och ta bort dem en i taget med en skiftnyckel. Ta bort maskinvaran på pivot hållaren.
4

Applicera lite glidmedel eller fett till den nya växelspaken och överföra pivot hårdvara från beståndet spaken till nya spaken.
5 < p> Bolt växelreglaget till manöverlänkage. Beroende på vilken modell Honda, kan du behöva använda ett antal O-ringar (medföljer kit) för att tillåta nya växelreglaget för att passa. Skruva fast bakre skift montera tillbaka på.
6

tillbaka vädret tätning över skiftet montering inifrån bilen. Sätt tillbaka mittkonsolen. Montera vredet stock skift eller en eftermarknad en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95430.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.