Ta bort rost med syra Dips

Rost kan skada metaller, både strukturellt och visuellt. Det kan tas bort på hemmaplan genom skrubbning med store-köpte rost removers, eller tillämpa en pasta av bakpulver och citronsaft och skrubbning med aluminiumfolie. Proffs använder ett system för syra dopp för rostborttagning, eftersom detta är det enklaste sättet att ta bort rost på hemmaplan. En oxalsyra eller saltsyra dopp kommer att ta bort rost utan skrubbning. Metallen måste därefter sköljas noggrant, inklusive alla sprickor och springor, för att avlägsna överflödig syra. Saker du behöver
Stor hink eller trumma
syrliga kristaller
Varmvatten
omrörningsstaven
Visa fler instruktioner
1

Scoop ut 4 oz . av sura kristaller eller pulver för varje liter vatten du kommer att lägga. Häll detta i din hink eller trumma. Oxalsyra har inte de hårda rök av saltsyra, men ett väl-området är fortfarande rekommenderas.
2

Häll i 1 liter varmt eller hett vatten. Rör kristallerna tills blandas. Tillsätt resten av vattnet 1 gallon i taget och blanda tills du har tillräckligt för blandningen att helt dränka din metall.
3

Skjut din metall i lösningen.

4

Blötlägg i 12 timmar. Kontrollera för återstående rost. Om all rost är borta, ta bort metallen. Om rost kvarstår, lämna den i lösningen för ytterligare 12 timmar.
5

Använd högtryckstvätt eller trycksatt slang för att skölja metallen. Se till att skölja alla springor väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87292.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.