Hur till Öka HP till Alla bilar

Hästkrafter, eller HP, är en enkel mätning som används för att i huvudsak avgöra hur mycket makt en bils motor kan överföra till hjulen, påverkar dess totala hastighet. Det finns en mängd faktorer som avgör en bils hästkrafter, inklusive storleken på dess motor, antal cylindrar och effektiviteten i dess avgaser bl. Att trimma bilen, ge den mer hästkrafter och gör det snabbare och mer kraftfull övergripande, finns det några enkla saker du kan göra att arbetet med väsentligen någon bil. Instruktioner
1

Lägg en kall luftintaget. Dessa enkla enheter, som kan köpas som namn märken eller generiska modeller, utöka räckvidden av bilens luftintag nedanför motorrummet och även anställa en extern luftfilter. Detta ger luften med en mer direkt väg till motorn och ser även till den luft som tas in är svalare och sålunda tätare, och kan bränna mer effektivt. Kallt luftintag lägger i genomsnitt cirka sju till 15 hästkrafter till en bil, men mer märkbart de ger din motor en hörbar vrål som många bilentusiaster hitta mycket önskvärt.
2

Swap rubriker. De rubriker som är rören som transporterar gaser från motorn till avgassystemet, är ofta kantiga omgående modeller. Att ersätta dem med racing rubriker, som är mjukare, bredare och mer böjda, låter avgaserna att flytta ut mer effektivt, minska mottryck och lägga en betydande del av hästkrafter - upp till 15 -. När de installeras
Sida 3

Installera en racing chip. Beståndet dator i de flesta bilar reglerar bränsle-luft förhållandet motorn för att spara på bränsle, lägga körsträcka. Men en racing chip, som kan köpas billigt via Internet (se bara till att det är specifika för din bil) knep bilens dator till att lägga mer bränsle och mer luft, vilket resulterar i mer hästkrafter.
4 < p> Lägg en kompressor till den kalla luftintaget. Detta är en elektronisk anordning som aktiverar en fläkt för att suga in mer luft i motorn, vilket ger en ännu större hästkrafter uppsving.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83661.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.