Hur man uppgraderar en Honda Bogseringspaket till 7-Wire

Din stock Honda släpvagnskablage är ett 4-vägs system. Detta kommer att ge kraft till signalen, positionsljus och bromsljus. Genom att uppgradera till en 7-vägs system kommer detta att lägga kraft på elektriska bromsar, batterier trailer och backljus. Tillsatsen av släpets bromsar kommer avsevärt minska din bromssträckan vid bogsering. Detta är viktigt för att minska de ytterligare risker. För att uppgradera till en 7-sätt måste du ha en mekaniker installera en enhet bromskontroll i din Honda. Saker du behöver
7-vägs trailer sele
Skruvmejsel Set
Butt kontakter
Eltejp
12 volt testlampa
12 gauge isolerad tråd
Wire strippor
Scotch låsanslutning
Visa fler instruktioner
1

Skär 4-polig kontakt av Honda lämnar så mycket tråd som möjligt. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från varje tråd med tråd strippor.
2

Anslut liknande färgade trådar till 7-vägs sele s ledningar med rumpa kontakter. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Addera 3

Anslut sele s blå tråden till den blå kabeln från broms kontrollenhet med en butt-kontakt.

4

Ta bort skruvarna som håller fast det högra bakre bakljus till fordonet. Lossa ljuset från den elektriska kontakten.
5

Har en kompis starta bilen och placera transmissionen i omvänd med foten på bromsen. Vrid bilens motorn men lämna tändningen på kraften på positionen. Applicera bilens parkeringsbroms att stoppa den från att rulla bakåt. För extra säkerhet har din kompis hålla foten på bromsen.
6

Fäst 12 volt testet ljusets krokodilklämman till en ren del av metall nära den högra bakre bakljus. Probe de kala anslutningarna på bilens ljus kontakten för att hitta makten tråd för den omvända ljus. När testet lyser du har hittat den rätta tråden.
7

Fäst lila ledningen från 7-vägs sele till makten tråd för den omvända ljus med en scotch låsanslutning. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren.
8

Fäst 12 gauge isolerad tråd i selen röda tråd med en butt-kontakt. Kör den här tråden under fordonet till motorrummet.
9

Lossa positiva terminalens bolt off och skjut den röda tråd undertill. Dra åt batteripolen bulten nedåt.
10

Fäst de lösa trådarna till bilen med buntband. Wrap alla anslutningar med eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86762.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.