Aerostar Trailer Harness Installation

Körning med släpvagn bakom din Ford Aerostar kommer att lägga last utrymme för att flytta eller camping resor. Den 1997 Aerostar är rankade att bogsera upp till 3.900 pounds om de är utrustade med rätt skumt och släpvagn sele. Varje släpvagn måste ha broms, signal-och positionsljus för körning på allmän väg. Dessa system drivs via en 4-polig kontakt på dragfordon. Installera 4-poliga sele på din Aerostar är en enkel process om du köper en skräddarsydd bil kit. Saker du behöver
Skruvmejselsats
4-poliga kablage
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan av Aerostar och ta bort skruvarna som fäster de bakre bakljus till fordonet. Ta bort bakljus ur sina hålor och strömkabeln kopplas bort på baksidan.
2

Placera 4-poliga kontakten i bagageutrymmet.
3

Run den gula och bruna ledningen till den vänstra sidan av bagageutrymmet. Bänd tillbaka kanten av den inre panelen pojke bakom lampsockeln och tryck tråden förbi kanten och in i baksidan av bakljus. Anslut en av anslutningarna till fordonets kabelnät och den andra till bakljus. Sätt tillbaka vänster bakljus med de borttagna skruvarna.
4

Kör gröna och vita kabeln till den högra sidan av bagageutrymmet. Bänd tillbaka kanten av den inre panelen pojke bakom höger lampsockeln och tryck tråden förbi kanten och in i baksidan av bakljus. Anslut en av anslutningarna till fordonets kabelnät och den andra till bakljus. Sätt tillbaka höger bakljus med de borttagna skruvarna.
5

Test släpet selen genom att ansluta den till en släpvagn elektriska mottagare och cykling om olika belysning kombinationen är att använda förarens kontroll. Verifiera släpets lampor svarar vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87073.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.