Hur man installerar en Flip Down DVD i en Ford Super Duty

Installera en nedfällbar DVD-spelare i en Ford Super Duty gör långa turer verkar kortare för dina passagerare, särskilt om dina passagerare är barn, genom att hålla dem underhöll. Installationen är enkel med hjälp av vanliga hushåll verktyg och tar ungefär en timme att slutföra. Inga kablar behöver köras som denna process använder trådarna från overhead lampan för att driva TV /DVD-spelare. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd skruvmejsel för att bända basen av takbelysning upp så att utrymme skapas mellan basen och taket. Avlägsna takbelysning för hand när du har skapat tillräckligt med utrymme för att passa fingrarna i. Koppla bort kablaget från takbelysning och stoppa upp den i taket skrymsle.
2

Håll fästet plattan av overhead DVD mount över taket hål och spår runt den med en snickare kniv att skära bort headliner på taket på lastbilen under fästet. Borttagning av innertaket från under hållaren tillåter fästet att passa direkt i taket och minskar vibrationer. Ta bort fästet och dra ner kablaget från taket skrymsle. Trä kablarna genom centrumhålet på fästet.
3

Håll konsolen tillbaka upp till taket där det var innan och använd en borrmaskin med en maskin kran borra hål i hörnen av fästet. Fortsätt att borra genom konsolen i taket. Borra inte genom taket. Machine tap borrkronor skapar gängade hål som fungerar med skruvar.
4

Sätt i skruvarna som följde med den överliggande fästet i hålen på fästena och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren. Tråden sele är ett kluster av ledningar som ansluter till en rektangulär plugg. Skjut DVD spelaren på fästet och skjut den bakåt tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96068.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.