DIY Bil Roof Top Rack

flesta SUVs kommer med en bagagehylla monteras på toppen av fordonet. Den pakethållare består av två barer, och är utformat för att tillåta dig att kasta bagage på toppen av din bil och bungee ner. Ett takräcke är en specialitet rack som krokar upp till en pakethållare och är utformad för att transportera föremål som skidor, eftersom de flesta skidorna är för långa för att passa inuti fordonet. Medan en genomsnittlig takräcke kostar $ 600, kan du spara pengar och göra det själv. Saker du behöver
Pencil
Måttband
2 2x4s
Innerrör
Utility kniv
Visa fler instruktioner
1

Set två 2x4s (2-tums-by-4-tums timmer) över din pakethållare så de kör över toppen av din bil. Åtgärd 1.5 inches förbi pakethållare och märk 2x4s på den punkten.
2

använda en såg för att skära bort i slutet av varje 2x4 så att inte mer än 1,5 inches sticker ut utanför pakethållare . Addera 3

Ställ 2x4s på marken, ungefär där de skulle vara på toppen av bilen, sedan ställa skidorna ovanpå dem, sida vid sida. Ta en penna och markera ner där skidorna sitta.
4

Borra tre hål i varje 2x4. Det första hålet ska borras på utsidan vänster på skidor, bör det andra hålet borras mellan där de två skidorna sitta, och det tredje hålet ska borras på utsidan höger på skidor. Upprepa denna process för varje par skidor du vill ha på din takräcket.
5

Använd en mattkniv för att skära in slangen i en pjäs som är 3 inches längre än avståndet mellan den yttre vänstra hålet och den yttre högra hålet. Med andra ord, mäta avståndet mellan de yttre två hål du borrade i steg fyra, lägg sedan till 3 inches till denna sträcka. Det borde vara längden på din inre röret. Skär två segment av innerslang för varje par skidor du har.
6

Använd mattkniv för att skära ett litet "X" i det inre röret. Passera en bult genom denna X i den yttre vänstra hålet du borrade i steg fyra. Upprepa denna process för de två andra hålen. När du är klar, kommer det inre röret hållas till 2x4s med tre bultar. Att fästa 2x4s till pakethållare på toppen av din bil
7

Använd rep eller fallskärm sladden. Se till att dessa är robust. Om du vill använda ditt takräcke, skjut varje skida mellan gummislangen och 2x4. Den gummislang håller skidan i stället för din resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86536.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.