Så monterar nackstöd skärmar

Installera ett nackstöd monitor till en plats på din bil ger passagerarna i baksätet underhållning under långa resor. Om du har barn, förvandlar detta din körupplevelse, hålla sina små sinnen ockuperade på skärmen i stället för att finna mer enerverande sätt att hålla underhöll. Processen för att installera en bildskärm på bilens nackstöd kräver gemensamma hushållet verktyg och tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Carpenters kniv
tråd klädhängare
Positiva och negativa kablarna
Visa fler instruktioner
1

Tryck på knappen på basen av nackstödet där du installerar bildskärmen och dra upp nackstödet för att ta bort den från sätet. Klicka på Del 1 av skärmen fäste i del 2 av skärmen fäste för att göra de två delarna en enhet. Även de två delarna av enheten är enade, kommer de två sektionerna fortfarande kallas "del 1" och "del två" lättare identifiera specifika delar av enheten. Plasten
2

Place rören inuti hålen i Del 2 av enheten. Skjut poler bort huvudstödet genom plaströren som du just installerade i del 2 av enheten.
3

Montera nackstödet med hållaren kopplas tillbaka till toppen av sätet. Skjut huvudstödet hela vägen ner att fästa basen på plats. Längst ner på skärmen ligger ett hål, i slutet av del 1 av fästet ligger ett klipp skruv. Placera bildskärmen över klippet skruven, placera monitorn i den riktning du vill att det ska vända, dra åt klämman skruven inuti konsolen med en stjärnskruvmejsel.
4

Lossa klämman skruven längst pivotpunkt av fästet med en stjärnskruvmejsel för att justera placeringen av monitorarm och dra åt klämman skruven när den är placerad hur du vill ha det.
5

Anslut 9-pin mini DIN-kontakt i den 9-pin mini DIN-uttaget på baksidan av skärmen, sedan skär de två kablarna från DC-kontakten. Skär ett hål i ryggstödet skär sedan ett annat hål i botten av sätet där det inte kommer att synas. Skär ett hål i mattan under sätet. Placera ett uträtat tråd hängare genom mattan hålet och stoppa det under mattan för att lossa limmet under mattan, skapa en väg för ledningarna att åka under. Ta bort hangaren från mattan.
6

Tie trådarna runt en ände av hangaren och mata hangaren genom hålet i toppen av sätet ned till hålet i botten av sätet. Dra hangaren genom hålet med trådarna fortfarande ansluten och mata den genom hålet i mattan. Skjut hangaren genom kanten av mattan så att trådarna exit nära alla trådarna under instrumentbrädan. Mata ledningarna genom streck och ansluter varje kabel till motsvarande strömkablarna under instrumentbrädan, positiv till positiv och negativ till negativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95957.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.