Hur installerar jag en Satellite Radio i en Toyota 4Runner?

Som av 2011, har Toyota 4Runner inte komma med någon form av satellitradio. För att använda satellitradio i en 4runner, måste du köpa ditt eget system och antingen ha en professionell installera det eller göra arbetsmarknaden på egen hand. Gör arbetsmarknaden på egen hand är enkelt och sparar tid och pengar. Hela processen kommer att ta dig ungefär 30 till 50 minuter. Saker du behöver
Ladder
XM eller Sirius satellitradio mottagaren
Satellite Radio antenn
Satellite radio ljudkabel
Maskeringstejp eller silvertejp
Visa fler instruktioner

1

Placera en stege bredvid den bakre passagerardörren för din Toyota 4runner, och klättra det för att få tillgång till taket. Hitta en plats på taket där du kan placera satellit radioantenn. Den idealiska platsen bör vara en helt jämn yta med en siktlinje mot himlen. Ta bort gummi kuddar på botten av antennen för att exponera ett klister som gör att du kan fästa antennen till din valda plats.
2

Öppna den främre förardörren, och söka 4Runner stuga för en godtagbar plats att montera satellit radiomottagare - en stabil yta som inte blockerar förarens rörelseomfång eller synlighet. Du kanske också vill montera enheten i ett utrymme tillgängligt för både förare och passagerare. Ingår med mottagarenheten är sugkoppar du måste använda för att ansluta enheten till den önskade ytan.
3

Anslut en satellitradio ljudkabeln på baksidan av antennen. Dra i snöret längs sidan av bilen mot den bakre passagerardörren, och dra bort den utanför gjutning efter öppna höger bakdörr. Dra ljudkabel genom gjutning, och tejpa fast den på insidan taket på 4Runner med maskering eller tejp medan du flyttar kabeln framåt. Koppla in sladden i uttaget på baksidan av satellitmottagare märkt "Antenna In".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86034.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.