Hur klä reservdäck

Vissa fordon har reservdäcket monterat på baksidan med ingen täckning alls. Detta skulle vara oacceptabelt för den person som gillar saker att se bra. Det finns sätt att försköna baksidan av ditt fordon genom tapetsering ditt reservdäck. Här är ett sätt att du kan klä din reservdäck med bara några få saker från runt huset. Saker du behöver
Giant plast sopsäck
Sax Tyg
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

bort reservdäcket från din fordonet och lägg den platt på marken.
2

Lägg din sopsäck ovanpå däcket att se till att reservdäcket passar i väskan.
3

Släta ut väskan på marken. Klipp din valda tyget i rätt storlek för att passa din väska. Du kommer att vilja göra en stor bit tyg som kommer att avsluta hela vägen runt påsen men inte täcka cinch slips av påsen.
4

Applicera din tyg lim till påsen och lägg tyget på ena sidan av påsen. Låt limmet torka och sedan vända påsen över. Applicera lim på den andra sidan av påsen och vira tyget runt att limma på plats. Låt limmet torka över natten.
5

Sätt reservdäcket i påsen men inte cinch påsen stängd ännu.
6

Lift reservdäcket tillbaka i position i bilen och montera på plats. Du kommer att kunna montera däcket genom att dra med handen i påsen för att ansluta däcket till fordonet. När du har monterat den reserv på plats, manövrera påsen så att cinch slips är i den bakre delen av reservdelar där det inte syns. Cinch påsen stängd, knyt den stängde och stoppa ändarna i väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85948.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.