Hur man lägger i en 3-tums Lift Kit på en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler ägare ofta behöver lyfta sina fordon för förstärkningen ytterligare tillstånd vid körning i terräng. En 3 tum hiss ger brantare inflygning och vinklar avresa och avslut som behövs för att köra över ojämn terräng. En 3 tum suspension lift anses vara en måttlig lyft eftersom det i allmänhet inte kräver ytterligare ändringar till andra stora system på Jeep Wrangler. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
pallbockar
9/16 tum Socket Sida 3/4 tum Socket
7/16 tums skiftnyckel
16mm skiftnyckel
16mm Socket
18mm Wrench
18mm Socket
19mm Deep Well Socket
Momentnyckel
21mm Socket
22mm Socket
Visa fler instruktioner
Lift Front End Instruktioner
1

Förbered Jeep. Placera valslagren vid bakhjulen. Använd domkraften för att lyfta fram i jeep och stödja den med domkraften. Använd 19mm djup brunn uttag för att ta bort de främre hjulen. Använd 18mm hylsa för att ta bort den främre krängningshämmare och nedre chock hårdvara.
2

Byt fästena bromsledningen. Använd 10 mm hylsa för att ta bort lager fäste bromsledningen och ersätta det med det nya bromsslang fäste från hissen kit. Var särskilt försiktig inte att trassla bromsledningen.
3

Ersätt de främre spolarna. Skjut axeln ner och ta bort fjädrarna lager coil. Installera den nya längre spiralfjädern tillsammans med 3/4-tums spacer ingår i satsen. Se till att aktiemarknaden isolator monteras ovanför spacer.
4

Ersätt de främre stötdämparna. Använd 9/16 tums hylsa för att ta bort den övre chock bulten och ta bort den ursprungliga chocken. Montera de nya stötdämparna ur satsen. Dra åt den övre bulten med 9/16 tums hylsa och den nedre bulten med 18mm uttag.
5

tillbaka framhjulen. Placera framhjulen tillbaka på klackarna och tight muttrarna med 19mm djup brunn uttag till fabriken angivet moment. Höj bil utanför domkraften och ta bort dem. Sänk fordonets front till marken.
6

Flytta den bakre fabriken länken krängningshämmaren. Använd 18mm och 19mm uttag för att ta bort den bakre länken krängningshämmaren. Ersätt den främre länken krängningsstång med den bakre vingla bar länk. Rikta Länkarmen att centrera ratten innan du försöker köra fordonet.
Rear End Lift Instruktioner
7

Blockera framhjulen. Lyft den bakre delen av jeep och stödja den med domkraften. Använd 19mm djup brunn uttag för att ta bort de bakre hjulen.
8

Ta beståndet hårdvara. Använd 16mm hylsa för att ta bort den övre chock bult och 18mm uttag för att ta bort den nedre chock bulten och ta bort chock. Använd 10mm skiftnyckel för att ta bort konsolen broms slang.
9

Ta passageraren stången stickspår. Använd 21mm skiftnyckel för att ta bort stången från passagerarsidan ram.
10

Byt spiralfjädrar. Skjut axeln ner och ta bort fjädrarna lager coil. Montera 3/4 tum spacer ovanpå den nya spiralfjädern och installera på Jeep med beståndet isolator installeras ovanför spacer.
11

Installera nya länkar krängningshämmare. Använd vingla ärmar bar länk och skruvar som ingår i satsen. Se till att chefen för bultarna ansikte mot däcken.
12

Byt fästena spårfältet. Använd 3/4 uttag för att ta bort de gamla fästena spår bar och ersätt med nya fästen i satsen. Fäst de nya konsolerna bromsledningen i lager plats med 10mm nyckel, tillsätt fabriken monteras i botten hålet på den nya konsolen och fäst med den 7/16 tums skiftnyckel och medföljande skruvar.
13

Installera de nya stötdämpare. Dra åt de övre skruvarna med 16mm skiftnyckel och de nedre skruvarna med 18mm skiftnyckel. Installera de bakre hjulen med 19mm djup brunn socket specifikationer fabriken vridmoment och lägre fordonet.
14

Montera stången stock spåret. Använda det undre hålet i den nya tvärstag monteras installera det befintliga spåret stången med 21mm skiftnyckel. Se alla fäste skruvar är åtdragna.
Testa Vehicle
15

Se alla fästen är åtdragna. Kontrollera att det finns spelrum mellan alla nya komponenter och rörliga delar. Vrid hjulen helt åt höger och vänster och se till att ingen kontakt sker mellan däcken och bromsledningar.
16

Center länkarmen. Med ratten centrerad, kolla länkarmen och justera vid behov. Detta måste göras innan du kör fordonet för att undvika ett datorfel med jeep s antisladdsystem.
17

Justera strålkastarna. Den nya höjden ändrar fokuspunkten av strålkastarna. Justera belysningen enligt specifikationerna i bruksanvisningen.
18

Kontrollera maskinvaran. Efter de första 500 miles inspektera fästen och hårdvara samt varje 1000 km efter det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86787.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.