Hur konvertera en Mini Cooper Into en Mini Cooper S

När den nya MINI infördes 2002, fanns det två olika smaker tillgängliga för konsumtion, den vanliga Cooper och Cooper S. S-versionen var en högpresterande version av standard MINI och, som sådan, presenterade en uppsjö av förbättringar, inklusive fjädring uppgraderingar, större hjul och däck, subtilt annorlunda karosseri och, kanske viktigast, en kompressor som gjorde S ganska lite snabbare än standard MINI Cooper. Instruktioner
1

Uppgradera utsidan till Cooper S specifikationer. S har krom side lameller, som kan installeras. Cooper S har också en tvilling slutrör på baksidan av bilen, som kan skruvas på. För att ge luft till laddningskompressorn gömmer under huven har Cooper S också ett stort huva scoop i sin huva. Detta kommer att kräva att en helt ny huv installeras.
2

Installera en kompressor. Den överlägset största skillnaden mellan S och den vanliga versionen är kompressor att S funktioner och som är ansvarig för de flesta av sina förbättrade prestanda. Motorn är samma 1,6 liters, men överladdningsaggregatet tvingar mer luft in i motorn, vilket ökar hästkrafter och vridmoment. S har även en intercooler för att ge kall luft till motorn och kompressorn. Installation av kompressor och laddluftkylare bör göras av en certifierad MINI tekniker.
3

Installera S fjädring. Cooper S ® tyngre fjädrar för ökad väghållning. Den har även främre och bakre krängningshämmare mot krängning, medan standarden Cooper har endast en främre krängningshämmare. Alla dessa delar är raka bolt-ons och är relativt lätt att installera med rätt fjädring verktyg.
4

ersätta den vanliga hjul med Cooper S större hjul och däck. S presenterade större diameter hjul och lite bredare däck (175/65R15 vs 195/55R15) för ökat grepp och bättre hantering. Cooper S hjul och däck är lätt att installera på en vanlig Cooper. Bara lyfter bilen med en domkraft och byta hjulen för en omedelbar visuell och prestanda uppgraderingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95187.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.