Målning Tips för Raw Plastic Bumper Covers

Mest eftermarknad och byte stötfångaren täcker kommit omålade och har en matt svart finish. Denna yta kan inte målas utan korrekt förbereda det först. Om målad utan förberedelse, färgen kommer att flaga och skala inom några månader eller veckor. Det finns några tips för målning rå plast stötfångare täcker, dock så att de kommer att se bra ut och sist. Förbereda Surface

Börja med att placera stötfångarhöljet på ett stativ eller en uppsättning av bockar. Detta är att hjälpa till att hålla stötfångarhöljet på plats. De är besvärliga att hålla och styra med en hand, så du kan behöva hjälp om du inte har ett stativ att sitta på dem.

Använd 300-grit sandpapper att slipa hela den yttre stötfångarhöljet. Använd en dubbelverkande slipmaskin för att påskynda processen, men för stötfångare omslag med flera mönster och former, är handslipning det enda alternativet. Färgen fastnar inte till områden som inte är sandade. Se till att sand innanför eventuella sprickor och längs kanterna på alla sidor och öppningar.

När den råa plasten har slipat och torkas med ett vax och fett remover, spraya den med en sealer. Låt sealer att torka i en timme innan vi går vidare. En bil plast sealer kan hittas på fordonsindustrin butiker färgförsörjningen. Detta bidrar till att göra färgen hålla sig lätt och jämnare.
Målning

Spray ett tunt lager fordonsindustrin primer på stötfångarhöljet. Applicera primern jämnt på hela stötfångarhöljet så att ytan är konsekvent. Låt primern torka i ungefär en timme innan du sprayar färgen.

När applicera färgen, börjar på ena sidan av stötfångarhöljet och flytta till andra sidan i släta, jämna drag. Om du börjar på vänster sida, måla hela höjden av stötfångarhöljet när du flyttar till höger. Använd tunna skikt så att det inte finns några körningar i färgen. Totalt gäller 03:57 tunna lager av färg. Låt varje lager 30 minuter för att torka mellan lagren. När färgen har torkat, applicera klarlack färg i samma mönster, med användning av samma torktid mellan beläggningarna. Vänta en hel dag innan du rör eller flyttar stötfångarhöljet.
Avsluta Cover


När stötfångarhöljet är torrt, sätta det i solljuset för att inspektera den för brister. Om det finns några körningar eller små gupp i färg, sand ut dem. Använd 600-grit sandpapper och vatten till sand endast områden med problem. Området kommer att bli tråkig, men detta är vad som ska hända. Sand tills området är helt slät och ofullkomlighet är borta. Sand samma områden igen, med 1200-grit sandpapper och vatten. Skölj stötfångarhöljet ren, och antingen torka den med en duk eller låt det torka.

När torkat, applicera flytande gnugga förening till stötfångarhöljet. Använd en dubbelverkande omloppsbanor polermaskin på platta områden att få en glans till stötfångarhöljet. På områden med polermaskin inte kan nå, använda handen och en mikrofiberduk. Använd en torr handduk för att polera stötfångaren tills den skiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83906.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.