DIY Hood Scoop

Installera en huva scoop om din prestation bil har fördelen av att skapa en RAM-air effekt i luftintaget på fordonet. Beroende på placeringen av luftfiltret, kan du installera huven scoop i mitten av huven eller på ena eller andra sidan. Denna huv scoop bör inte användas på gatan fordon, på grund av behovet av att köra i regn, vilket kommer att sugas in i intaget och grumlade insugningsröret, skada motorn. Saker du behöver
Borra
Borrspetsar
Tigersåg
Skärande bearbetning sågblad
1 ark, 12-tums-square aluminiumplåt, 1/8- att 3/16-inch tjock
nitpistol
1/8-tums aluminium nitar
Rulle svamp tejp
Visa fler instruktioner Photo Cut the Hood
1

Lokalisera på motorns luftfilter, sedan markera huven direkt ovanför denna punkt. För runda luftrenare med metallock, välja en punkt omedelbart framför luftrenaren så att luft kommer att riktas in i framför filtret.
2

Borra ett hål genom toppen av huven vid den markerade positionen med en 1/2-tums borr. Undvik att borra genom kåpan bärande balkar.
3

Använd tigersåg för att skära ett hål i huven, återigen undvika huva strukturella hängslen, bara skär genom huden av huven själv. Hålet ska vara minst åtta inches i diameter, men inte överskrida tio inches i diameter. Hålet behöver inte vara rund.
Form och Installera huva scoop
4

Form huven ösa ur arket av aluminium genom att böja sidorna över kanten av ett arbetsbord för att skapa täta, raka kurvor. Slutprodukten kommer att likna ett hushåll utomhus Dryer Vent med en 1/2-inch läpp på sidorna för att montera skopan på huven, ett triangelformat sidovägg och en främre öppning som avsmalnar ner till baksidan av skopan som är tätt mot huven.
5

Install svamp tejp på monterings läppar huva scoop, sedan placera den över hålet skärs i huven på bilen.
6 < p> Borra fyra hål genom monteringsytan läpparna av de senaste nyheterna om var och en av de tre monteringsflikar genom kåpan när skopan är i sitt slutliga läge.
7

Sätt nitarna in i dessa monteringshål, och medan du håller skopan tätt mot huven på bilen, skruva ner nitarna med nitpistol att säkerställa att skopan håller tätt mot huven på bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86415.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.