Vad betyder en Shift Kit Do?

Den labyrint av passager ingjutna i en automatiken växellådans ventil-organ och de delar som används i det är de mest avgörande faktorerna för dess växlingssätt. En eftermarknaden shift kit ökar både överföring prestanda och livslängd. Ventil-kroppsfunktion

Ventilhus är hydro-mekaniska mekanismer som använder vätsketryck, RPM och externa ingångar för att kontrollera skift egenskaper, såsom skift fasthet och pekar skift.

Shift Fasthet

Alla överföringar är inställda från fabrik för att tillåta viss glidning mellan växlingarna för smidigare växling. De flesta skift kit är utformade för att minska denna glidning för att göra förändringar snabbare.
Växlingspunkter

Transmissioner är inställda från fabrik till uppväxling eller ned- skifta vid en viss RPM, vilket kan förändras med gasspjällsläget. De flesta skift kit höja detta varvtal en aning för att mer effektivt utnyttja motorns övre RPM makt.
Acceleration

minska glidning tillåter motorn att spendera mindre tid mellan växlarna och mer tid acceleration av fordonet. Detta kan leda till betydligt bättre 0-till-60-mph tider i vissa fordon.
Livslängd

Slipping kopplingar skapar värme, vilket får dem att bryta ner med tiden . Minska glidning kan öka något växellådans vridmoment kapacitet och minska värme-och kopplings slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83485.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.