Hur konvertera en bil att bränna HHO

De flesta bilar kan konverteras för att använda HHO gas (knallgas) som ett komplement till bensin, höja miles per gallon. Den verkliga besparingarna är när bränslesystemet är "lutade sig tillbaka" för att använda mindre bensin. Även om detta skulle normalt orsaka motorproblem, förhindrar HHO gas tillägg Glödtändning, knackar och värme i samband med att köra "lean". Saker du behöver
Hylsnyckelsats mutterdragare
Skruvmejslar
Avbitare
Eltejp
EFIE styrbox (för bränsleinsprutning modeller)
Visa mer instruktioner
1

Lossa batteriet genom att vrida den positiva polen motsols, sedan tar bulten från batteriet. Förvara öppna terminalen från batteriet eller metall.
2

åtgärd och köra slangarna från HHO generator till bränslet intag av fordonet. Detta görs vanligen genom att skära ett litet hål in i inloppet slangen av bilen och man reglerar output slangen hos generatorn in i den i en vinkel. Vissa äldre, förgasare modeller utrustade kan ha HHO gå direkt in i tjänsten vakuumporten, om tillämpligt. Platser för bränsleinsprutning modellerna är lika varierande som de praktiker, men en tredje möjlig plats är en skarv i vakuumledningarna som leder till bränsleluftinsugsdel. Den HHO gas kan införas till injektorerna på detta sätt, och linjerna skapa tillräckligt vakuum för att dra gasen in i insprutningssystemet. Använd slangklämmor för att fästa några lösa trådar. Addera 3

Wire generatorn till fordonet genom att köra den negativa terminalen post till en bra, solid kropp marken. Dessa terminaler är oftast långa bultar toppas av vingmuttrar, men generatorns mönster varierar. Den positiva polen tråden behöver en in-line säkring för att skydda bilen från överbelastning, och kan köras på en tändning-på kraftkälla. Generatorn kan också köras till en enkel omkopplare monterad på instrumentbrädan. Vanliga ställen att lägga till denna ledning är gruppcentralen, tändningslåset tråd eller ett tillbehör port.
4

Wire den EFIE styrboxen till bilens sensorsystem genom kapning och skalning av trådarna, sedan vrida koppar ändarna ihop till en slinga signalen tillbaka genom rutan. I bilar med datorsystem (efter 1980), måste MAF sensorn och O2 sensor kopplas till en styrbox, som kallas en EFIE låda. Denna box är oftast levereras med HHO kit, och är skyldig att "lura" datorn i att inte diarieföra extra syre som produceras av generatorn. Detta kan upphäva vissa bilarnas garantier, så kolla på detta innan installation. Wiring denna ruta är enkel, och kräver endast att O2 och MAF trådar sensor skarvas in i ledningarna från lådan. Instruktioner om koder ledningar färg kommer också att tillhandahållas av tillverkaren av HHO kit. Applicera en liberal mängd eltejp till skarvarna.
5

Anslut batteriet genom att vrida den positiva polen bulten i medurs riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95231.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.