Hur Wire en inverter in i en van Konvertering

UPS är mycket användbara i van omvandlingar. De möjliggör för att lägga tv, dvd-spelare och många andra olika typer av växelström motordriven utrustning. Om van används för familjen resor eller fester, är tillägget av en strömriktare ett plus. Lägga till en strömriktare kommer att kräva ett par timmar av din tid och några verktyg. Detta är ett litet pris att betala om det hjälper att hålla barnen glada under långa resor. Saker du behöver
UPS
Drill
Genomföring
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera strömriktare nära där det kommer användas. Dessutom bör omriktaren platsen har bra luftflöde så att omriktaren kan sval. Montera den till van kroppen med hjälp av skruvar.
2

Kör omriktaren positiva och negativa ledningar upp till den främre kupén. Borra ett hål genom den främre brandväggen för att få tillgång till motorrummet. Placera en gummigenomföring i hålet som du bara drilled.This låter trådarna dras fram till motorrummet utan att skada ledningarna.
3

Skär ändarna av den positiva och negativa trådar av omriktaren och pressa dem genom genomföringen hålet. Gå till motorrummet och dra dessa kablar genom och över till batteriet. Var noga med att dirigera trådarna runt viken och säkra dem till det befintliga ledningsnätet för att hålla dem under kontroll.
4

Strip 1/2 till 1 tum av isoleringen från varje tråd. Anslut den svarta negativa kabeln till den negativa inlägg på batteriet. Anslut den positiva röda kabeln till den positiva inlägget på batteriet. Säkra de båda ledningarna.
5

Slå strömriktare och kontrollera att ström i uttaget. Klistra inget på att behållaren annat än en plugg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95653.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.