Hur man installerar Höga Steer Arms

Höga styr armarna är nödvändiga för att förhindra ojämn terräng från att skada styrsystemet i ett fordon. Factory styrarmar sätts lite på ett fordon, vanligen vid eller under växeln differential. Rocky och svår terräng som kommer i kontakt med styrarmarna kan böja eller bryta armar och skada andra delar av styrsystemet. Höga styr armarna parallellt med axeln - precis som vanliga vapen - men är förhöjda ovanför. Saker du behöver
Wrench in
Breaker bar
Gängsmörjning
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två kingpin belägna caps inuti de främre hjulhusen, på axeln, bredvid bladfjädrarna. Använd en skiftnyckel för att Skruva av muttrarna fästa reglarna som håller locket på plats. En breaker bar kan vara nödvändigt att ta bort muttrarna. När de är fria, unseat locket från Kingpin genom att dra i det.
2

Skruva av muttern på fabriken styrarmen. Använd en skiftnyckel och en breaker bar. Denna mutter är stor och kan vara envis, så använd en tråd smörjmedel för att lossa den. När muttern är fria, dra styra armen från knogen på kingpin där armen satt och rengör knogen med motorolja och en trasa.
3

Skruva av muttern påförande av Steering Arm till stiftet på styrväxeln. Styrningen Boxen är placerad på fordonets underrede, i centrum, nära växeln differential. Vara medveten om, kommer styrarmen falla en gång bortkopplad från styrväxeln. Avlägsna den andra styrarmen med användning av samma progression av steg.
4

Lay den höga styrarmen över toppen av bladfjädern. Skjut ögat av hög styrarmen över stiftet på styrväxeln. Sätt en bricka över bulten och trä sedan en mutter bakom den. Anslut den andra änden av styrarmen till knoge av Kingpin och gänga muttern förbunden med armen till stiftet på knogen.
5

Skjut kingpin locket över de fyra bultarna och muttrarna tråd bakom locket. Montera den andra styrarmen till motståndarlaget kingpin knoge med samma metod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87602.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.