Effekterna av Hot Air Intake på gas körsträcka

Hot luftintag är eftermarknaden enheter som kan installeras på bilar för att öka gas körsträcka. Denna effekt har flera fördelar för både bilar och förare.
Hot luftintag kan vara fördelaktigt.
Funktion

De heta luftintag funktioner genom att dra in luft från nära motorn, som har upphettats till följd av förbränningsmotorer. Denna varma luft orsakar bränsleblandningen i bilen för att släppa, och minskade därmed hur mycket bränsle som förbrukas och ökad körsträcka.
Typer

Hot luftintag burk köpas i kit eller byggs i en gör-det-själv-mode. Kit är i allmänhet mer effektiva för att öka gas körsträcka, men DIY konstruktion sparar pengar på den ursprungliga investeringen. Addera Identification

Att identifiera en varm luftintag, leta efter en gummi eller metall slang som kommer ut ur motorn, passerar genom ett luftfilter, med en öppning någonstans nära motorblocket eller element.
Storlek

Varm luftintag lägga till några bulk till motorn vad gäller utrymme, eftersom extra slangar måste installeras, men de väger bara några pounds så de har ingen vikt-relaterade negativa effekter på motorn. Men de kan ändå ge en bra skjuts åt gas körsträcka.
Varning

Innan du installerar en varm luft intag, bör du kontrollera med tillverkaren av din bil för att säkerställa att fordonet kommer inte att påverkas negativt, eftersom vissa bilar har specialiserade motorer som inte bör ändras i ett försök att öka gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95051.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.