Mopar Stage 2 PCM Instruktioner

Många bil entusiaster njuta anpassa sin fordonets motor, lägga prestationshöjande anordningar för en snabbare resa. I synnerhet, använder en bils motor en drivlina kontroll modul (PCM) för att styra bilens bränsle, tändning och avgasreningssystem. PCM fungerar som huvuddatorn kroppen, svara på sensorinmatningar från hela motorrummet, såsom syre nivåer och gasspjällsläge. Installerade eftermarknad PCM, som Mopar s Stage 2 enhet, erbjuder en högre prestanda datasystem för turbo-boostrade fordon. Saker du behöver
Mopar Stage 2 PCM
fästbultar
skruvmejsel
Wrench
Momentskruvmejsel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri kablar och lägg dem på ett säkert sätt till sidan. Du kan drabbas av elstötar om du försöker att installera en ny PCM med bifogad elkraft.
2

Lossa lager PCM och monteras från bilens motorrum med en skruvmejsel. Ta bort fästet med en skruvmejsel och ställ den åt sidan.
3

Placera Mopar Stage 2 PCM på lager fästet. Tryck 3 fästets skruvar genom PCM skruvhål till fästet nedan. Dra åt skruvarna med en momentnyckel till 105 tum-pounds.
4

Sätt fast bultar på baksidan av PCM och fästet konfiguration med en skiftnyckel. Placera PCM och konsol konfiguration i sin motorrummet position. Dra åt bultarna till 95 tum-pounds med en momentnyckel.
5

Fäst de elektriska kontaktdon och kablage till PCM. Se till att alla anslutningar sitter ordentligt i PCM. Fordon vibrationer kan lätt trängs kontakterna löst.
6

Fäst bilens batterikablar till batteriet. Provköra bilen, märker skillnaden i Turbo Boost med nya PCM.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87603.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.