Hur man programmerar en 2 Knapp Keyless Entry för en 1997 Toyota 4 Runner

Med början i mitten av 1990-talet var de flesta bilar runt om i världen utrustad med keyless inresa och avlägsna möjligheter start. Denna teknik gör att du kan fjärrstyra starta motorn och kontrollera dina dörrar, bål och överfallslarm. Toyota 4Runner började inkludera teknik ungefär samtidigt, och 1997 års modell av SUV ger dig möjlighet att programmera en fjärrkontroll till sändaren om den köptes standard eller installerat eftermarknaden. Du kan programmera fjärrkontrollen från din bil med enbart fjärrkontrollen och tändningsnyckeln på bara några minuter. Instruktioner
1

Ange din 4Runner med tändningsnyckeln och din Keyless fjärrkontroll. Stäng alla dörrar bakom dig förutom förardörren och lämna dörren olåst.
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och ta bort den.
3

Lås och sedan låsa upp din förardörren fem gånger med strömbrytaren på dörren. Cykel låsen ungefär en gång per sekund jämnt.
4

stänga och öppna förardörren omedelbart efter den femte låsning cykeln.
5

Upprepa steg 3 genom att låsa och låsa upp dörren ytterligare fem gånger. Därefter sätter nyckeln i tändningslåset och vrid det två klick åt höger till "On" läge, och sedan snabbt tillbaka till "Off" läge innan du tar bort knappen igen.
6

Vänta för lås på cykeln för att indikera programmeringssekvensen har börjat.
7

Håll både låset och knappar låsa på fjärrkontrollen i en sekund och släpp. Tryck sedan och håll in låsknappen i sig i två sekunder. Låt lås till cykeln igen för att indikera att programmeringen lyckades.
8

Upprepa steg sju för varje ytterligare fjärrkontroll du vill programmera.
9

Stäng förarens dörren för att avsluta programmeringen och du kommer att vara gratis att ta bort din tändningsnyckeln och använda dina nyprogrammerade fjärrkontroller omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83885.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.