Hur man installerar ett Yakima Bike Rack

Yakima gör taket, strap-on, skumt och lastbil-baserade cykelställ. Yakima rekommenderar att du använder taket som ett rack plats. Taket är en bra plats om du har en stor, fast tak. Cykeln rackvinkeljärnen på torn och reglar, som du kanske redan har. Yakima kan leverera torn och spröjs om ditt tak inte har någon förinstallerad utrustning. Yakimas High Roller är en om sina mest populära ställningar, och kan monteras på runda eller fyrkantiga spröjs. Instruktioner
1

Fäst snap-runt fästet på främre och bakre tvärstag. Lyft båda tunnband --- pjäsen din framhjulet kommer in i när räcket är installerad.
2

Ta bort locket bottenplattan genom att trycka på sidorna och lyfta för att exponera bulthålen. Placera hållaren någonstans på tvärbalkarna. Sätt de korta bultarna bottenplattan genom botten av Snap-arounds och i bottenplattorna. Sätt fast tumhjulen.
3

Skjut bulten hjulet facket i bakre änden av hjulet facket. Rikta in bulten i hålet och fäst med den medföljande insexnyckeln. Dra tumhjulen och byt skal basplatta (de snäpper i).
4

Fäst hjulet remmen. Ena änden av bandet går in i spåret på den bortre sidan av hjulet facket. Den andra änden är fri.
5

Flytta stora bågen framåt och öppna handtaget hjulet grepp. Det är på toppen av bågen. Skjut hjulet grepp tills det matchar dina däck. De däckdimensioner är markerade på sidan.
6

Håll den lilla bågen och tryck på den röda knappen. Den lilla bågen ska ligga platt. Du kan nu lyfta cykeln och placera framhjulet i främre bågen.
7

Rulla cykeln framåt i facket och lyft den lilla bågen upp för att vila den mot däcket. Center däcket i hjulets grepp och dra åt vredet --- det är under den lilla bågen. Strap bakhjulet till hjulet facket med banden du installerade i steg 4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95282.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.