Hur du gör din egen Cruise Control för en motorcykel

"Farthållare" är inte ofta en fras i samband med motorcykel, men på långa resor, speciellt långa turer motorväg, kan en provisorisk gaspådrag sylt rädda dig från handleden stam. Koppla av i ett behagligt tempo med en enkel och billig farthållare. Saker du behöver
Strap aluminium
Eltejp
90-graders hylla fästen Billiga 2-tums-lång bult
Självlåsande mutter
Gummi O-ringar

Visa mer instruktioner
1

Klipp en remsa av bandet aluminium till 3 till 4 inches lång och 1 cm bred. Borra ett hål i ena änden av remsan för att rymma en liten skruv.
2

Bolt remsan (som kommer att användas som gasreglaget sylt) till en 90-graders hyllor mount mellan två gummi O- ringar. Använd en självlåsande mutter för att möjliggöra fri rörlighet för gasreglaget sylt.
3

Wrap slutet av gaspedalen fastnat i eltejp två till tre gånger. Detta kommer att göra det möjligt för sylt att bättre hålla gasreglaget på plats.
4

bort spegeln från gasreglaget-side kontrollorgan.
5

Byt spegeln med den öppna slutet av 90-graders hyllor fäste mellan spegeln och kontrollorganet. Om möjligt kommer gummi O-ringar insatta mellan fästet och spegeln minska vibrationer och buller.
6

vill använda din nya farthållningen, helt enkelt hålla gasen vid en bekväm öppning, och kila gasreglaget-jam mellan gashandtaget och kontroll-organet. Den gas-jam håller gasreglaget öppen, så att du kan koppla din handled under en tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83310.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.