Så här ändrar en 2002 Corolla

Ändra en 2002 Corolla är ett bra sätt att skilja bilen från andra Corollas på vägen. Du kan ändra färgen jobb på Corolla med alternativ från en grundläggande färgförändring till komplexa dekaler som verkligen kommer att göra bilen sticker ut. Du kan också byta ut beståndet fälgar på bilen med tjusiga nya aluminiumfälgar att accentuera utseendet på dina hjul. Slutligen kan du också installera sänkningsfjädrar att ge 2002 Corolla en lägre inställning. Saker du behöver
Paint Shop
bilverkstad
däckverkstad
Visa fler instruktioner
1

Besök en lackeringsverkstad, och fråga om eventuella färg system du kan sätta på din 2002 Corolla, och vad priserna skulle vara. Ju mer komplex eller esoteriska lack, desto dyrare blir det. Metalliska färger kommer att bli dyrare än en vanlig polymer-baserad färg, och matt färg är fortfarande dyrare på grund av deras fashionabla status. Du får vad du betalar för, så undvik billiga målerier.
2

Byt fälgar på din bil genom att ha en däckverkstad byta hjulen. Om hjulen har samma storlek som dig Stock hjul, kan du återanvända däcken. En däckverkstad kan rekommendera flera däck som passar din 2002 Corolla perfekt, men de kan också visa er några hjul som är avsedda för andra märken och modeller. En däckverkstad kan passa dessa andra märken av hjul på din Corolla med en adapterplatta, eller om du har pengar, har hjul anpassade monteras till 2002 Corolla.
3

Ta din 2002 Corolla till en bilverkstad, och be om sänkningssats som ska installeras på din bil. Bilens fjädring är baserad på fjädring som rider på toppen av de oberoende axlar och bilen ram, hålls på plats med upphängningsarmar. Genom att installera mindre, tjockare fjädrar, kommer 2002 Corolla rida lägre utan en försämrad åkkomfort, om du går med en bra uppsättning fjädrar. Den bilverkstad har erfarenhet med dessa fjädrar, och kommer att kunna rekommendera den bästa uppsättningen för din 2002 Corolla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96313.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.