Hur man installerar en Indian djup sits

Sätet för din motorcykel är en av de viktigaste delarna av cykeln för att avgöra vad din resa kommer att se ut. Som Motorcykel Seat Recensioner säger, "En av de mest irriterande aspekterna av en dåligt utformad sits är att du aldrig kan hitta en plats att bosätta sig i för skjutsen. Accelerera snabbt och du kastas tillbaka, utanför kontrollerna. Bromsar och du har att bekämpa den motsatta fysikens lag. Det är jobbigt, minst sagt. " Om du är en Harley-Davidson ägare, en enkel att installera Sundowner Djup sits tar dessa problem borta. Instruktioner
1

Fäst remmen Sundowner grab till djup sits. Sätt det främre hålet av remmen på den främre krok av sätet. Placera de två bakre hålen runt krokarna vid basen av sätet.
2

ner motorcykeln befintliga säte följa instruktionerna i bruksanvisningen. Dra ut skruven förbinder den bakre delen av sätet till motorcykeln kroppen. Detta ligger på bakskärmen. Dra sedan ut de främre flikarna placerade precis under bensintanken och ta bort sitsen.
3

Skjut Indian djup sits i sittpositionen.
4

Skjut in de främre flikarna. Skjut in den bakre skruven tills den sitter fast ordentligt.
5

Kontrollera att stolen är i säkert genom att dra den uppåt från den främre positionen. Det ska inte röra sig oberoende av motorcykeln kroppen. Om det jiggles kontrollera att flikarna och bakre skruven sitter fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85448.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.