Hur Airbrush på en Jeep Wrangler

Airbrushing är en målningsteknik som utnyttjar en ström av tryckluft för sprutdimma på ytor. Sprutor arbetar genom atomisering färgämne, bläck eller färg, vilket innebär att utvinna vätska från ett förråd och förvandla den till en dimma genom att separera partiklar. Airbrushing kan användas i ett antal konstnärliga och industriella tillämpningar, och används ofta för att specificera motorcyklar och bilar. Airbrushing Jeep Wranglers kan bevisa utmanande eftersom den totala ytarean som kan målas är mindre än på de flesta andra bilmodeller. Saker du behöver
Airbrush
Paint
Maskeringstejp tapefackets
eller tarp
täckfärg
Visa fler instruktioner
1

Se till att din sprutan är ren. Använd ett rengöringsmedel köpt från en konst leverans butik, eller gör din egen. Enligt HowToAirbursh.com kan hem-baserade lösningar göras genom blandning av ammoniak (20 procent) och vatten (80 procent). Inte mer än 30 procent ammoniak ska användas eftersom det kan skada airbrush. Tvätta utsidan av Jeep Wrangler grundligt
2

. Använd en färdigköpta bil-rengöringsmedel eller göra en lösning av diskmedel och vatten. Torka Jeep efter tvätt, se till att använda ett tyg som är fria från ludd.
3

lägga ner en linje av tejp längs alla de platser där glaset möter jeep kropp. Kontrollera att bandet är förseglad genom att köra fingret över den. Sätt Jeep locket på, och om du är nybörjare eller vill vara extra försiktig, omfatta områden som inte ska målas med tidningar eller presenningar.
4

Rita designen du ska måla på kroppen av Jeep Wrangler. Använd en Sharpie permanent markör eller en specialiserad bilkaross-design markör. För att ta bort markeringen, använd alkohol eller en bil-tvättlösning.
5

Placera din burk färg i en skål fylld med hett vatten och låt det sitta i ca fem minuter. Detta värmer färgen och trycksätter burken, vilket gör den resulterande dimma som sprutas från airbrush finare. Ladda färgen i airbrush och slå på kompressorn.
6

Start airbrushing, spraya på mörkare färger innan ljusare. Början rockar bör vara lätt att hjälpa försegla skyddstejpen. Spraya på 5:56 tunna lager för att säkerställa en jämn finish och stark färg bindning. Tänk på att lysrör och metalliska färger blir mörkare för varje skikt.
7

Ansök uppbackning färger, om så önskas. Backing färger sprutas på runt mönster att hjälpa accentuera färger. När all färg har torkat, spraya på ett eller två lager av ett tydligt skyddande efterbehandlare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83366.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.