2002 Subaru Outback Block Heater Installation

En motorvärmare är ett värmeelement som direkt är installerad i ett motorblock att hålla kylvätskan i motorn varm. Som ett resultat, kommer motorblocket fryser inte, vilket gör det möjligt att starta bilen i extremt kalla klimat. Installera en motorvärmare på en 2002 Subaru Outback kan vara en utmanande förfarande så se till att tilldela gott om tid för att undvika att rusa till jobbet. Saker du behöver
Bil jack
Jack står (4) katalog Skyddsglasögon
Subaru motorvärmare monteringssats
Hylsnyckel
8mm uttag
36mm socket
Allen skiftnyckel
14mm Allen
27mm Allen
12mm Allen
5 gallon spillbacken
Flat skruvmejsel
Hög temperatur packning förening
Buntband
Kylvätska

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en horisontell yta och pop öppna huven. Koppla loss bilbatteriet med en hylsnyckel med en 8mm hylsa för att lossa både de positiva och negativa kablarna tillbaka batteripolen.
2

Palla upp den främre delen av bilen och sänka den på två pallbockar . Palla upp tillbaka upp änden av bilen och sänka den på två pallbockar. Ta bort plasten motorn under bevakning förekommande fall genom att lossa och ta bort varje bult säkra den på plats.
3

Avlägsna 36mm frostpluggen motorblocket sitter på undersidan till vänster på framsidan motorblocket med en insexnyckel och 14mm Allen. Placera droppskålen under bilen för att fånga alla de dränerande kylvätska.
4

Stryk på tätningsmassa på värmeelementet med hög temperatur packning förening. Skruva värmeelementet i uttaget som du tog bort 36mm frostpluggen motorblocket med hjälp av en hylsnyckel med en 36mm hylsa.
5

Fyll kylsystemet med ny kylvätska och kontrollera om det läcker (dra åt värmeelementet om det behövs).
6

Anslut nätsladden till värmeelementet och köra upp längs mätstickan röret ovanför oljetråget. Knyt nätsladden till oljestickan röret med buntband. Dra sladden till det nedre vänstra eller högra av stötfångaren grillen och bind ner att säkra det på plats.
7

tillbaka motorn under bevakning och sänk bilen på marken. Återanslut batterikablarna till batteriets uttag med en hylsnyckel med en 8mm hylsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96051.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.