Hur man installerar Efter Lights Market Dimma

Dimljus, när de installeras och används på rätt sätt, kan bokstavligen rädda ditt liv under vissa väderförhållanden. De finns i alla former och storlekar, och de flesta av dem har gula linser. De måste monteras lågt på fordonets front, för att minska tillbaka bländning. Hur de är installerade beror på fordonet så mycket som lamporna själva, eftersom metallen stötfångare från förr har mestadels ersatts med plast kåpor målade i samma färg som resten av bilen. Elektriskt dock upphakning dimljus är ganska okomplicerad. Saker du behöver
12-gauge röda jacka tvinnad tråd
12-gauge svart jacka tvinnad tråd
Crimp-on snabbkopplingar terminaler
Kabelskalare /cutter
Wireterminal VECKARE
20-amp säkringshållare
Bosch SPST 12V relä
Indikatorlampa
SPST vippströmbrytare
Electric drill
Borr index
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Sök över stötfångaren området på framsidan av bilen för inbyggda dimljus håligheter: om bilen har dem, köpa lampor som passar håligheterna. Om det inte finns några utsedda utrymmen för dimljus, montera låg på eller under en stötfångare. Leta efter en stabil yta.
2

Kör en röd tråd från varje ljus till en Bosch relä monterat någonstans under huven. Jorda den andra kabeln med en crimpring terminal till närmaste metallram medlem från vägsmuts. Använd en stor plåtskruv och en stjärna bricka för en fast anslutning.
3

Borra hål för de gängade monteringsposter vid monteringspositioner. Skjut stolparna genom hålen, hand-gänga till inlägget muttrar på och skiftnyckel för hårt. Om kablarna kommer ut ur ljus genom en ihålig monteringstapp, gör detta steg innan steg 2.
4

Montera reläet till en insida fender väggen nära batteriet. Föra samman det röda ljuset leder efter du remsa 3/4 tum av isoleringen från ändarna. Crimp på en slip-on terminal och anslut den till plint märkt "87." Anslut en kort längd av svart tråd till jord med en ringkabelsko och plåtskruv, och anslut den andra änden till plint märkt "86" med en slip-on terminal.
5

Anslut en röda sladden till slip terminal märkt "85" på reläet. Fäst den andra änden till en pol av en SPST switch inne i bilen, tillsammans med en kort röd tråd går till en kontrollampa eller använda en switch med en inbyggd indikator lampa. Ground den andra polen av lampan. Röd-wire den andra omkopplaren pol till en anslutning på säkringsboxen som ger energi med tändningen.
6

Röd-wire reläet fliken märkt "30" genom en säkringshållare till batteriet med en ringkabelsko . Sätt en 20-amp säkring i hållaren. Knäpp relälocket på.
7

Slå på tändningen, dra i spaken inne i bilen på, och sikta lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85744.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.