Lägga Hästkrafter en 2005 Ford Mustang V6

Mustang är en två-dörrars bakhjulsdrift sportbil designats och producerats av Ford. De 2005 Mustang kom med stora förändringar i motorn och kroppen, och alla utgåvor av 2005 Mustang producerar betydligt mer hästkrafter än deras 2004 föregångare. 2005 V-6 Mustang tar inte emot så många vinster från prestanda eftermarknaden uppgraderingar som V8 som finns i GT och upp modeller, men det finns fortfarande ett antal alternativ för att öka hästkrafter på denna bil. Saker du behöver
Automotive Toolkit Review Performance eftermarknaden delar
Visa fler instruktioner
1

Lägg en forcerad induktion kit till motorn. Tvingad induktion omfattar två kategorier av motormodifieringar, turboladdare och kompressorer. Båda arbetar på liknande sätt som de bulten på motorn och kraften luft i luft /bränsleblandningen, vilket ger en dramatisk ökning i makten. Överladdade kit är bland de dyraste eftermarknaden modifieringar, liksom en av de mest utmanande att installera, men de resulterar i enorma prestandavinster. Kompressorer lägger vanligtvis är aningen mer hästkrafter än turboladdare.
2

Byt systemet lager avgaserna med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Avgassystemet är ansvarig för att avleda luftflöde ut ur motorn. Bredare, effektivare avgassystem tillåta mer luft att flöda, vilket inte bara ökar hästkrafter av fordonet men ger också en starkare, mer aggressiv ljud till din Mustang. Byta avgassystemet vanligtvis kräver användning av en bil lyft, eller åtminstone en domkraft och däck står.
3

Byt fabriken kall luft intag (CAI) med en prestanda eftermarknad CAI. Luftintag system är bland de mest populära eftermarknaden modifieringar eftersom de är relativt billiga och lätta att installera, men ändå visa sig vara en märkbar ökning i hästkrafter. Eftermarknad luftsug har den extra fördelen att något förbättra körsträcka av fordonet, därför att de ofta får betala för sig i gas besparingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84796.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.