Scag Ljus Kit Installation

Den Scag gräsklipparen är en populär gräsklippare, men inte har några inbyggda lampor, vilket gör det svårt att klippa tidigt på morgonen eller på kvällen. På grund av detta, många människor väljer att installera en Scag Kit halogenbelysning på sina Scag gräsklippare. Den Scag ljus kit innehåller två 38-watts lampor, två fästen och nödvändiga elektriska kontakter. Du kan installera ljus kit enkelt på under 10 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort allt innehåll från Scag Ljus Kit förpackningar. Det bör finnas två monteringsbeslag, två halogenlampor, några nötter, några bultar och kabelhärvan för belysningen. Kontrollera att Scag klipparen är avstängd.
2

Med hylsnyckel, sätta fast fästena armarna på Scag gräsklipparen med den medföljande skruvar och muttrar. Den scag klipparen redan har hål i stället för konsolerna, så enkelt installera och muttrar för att säkra fästet.
3

Fäst lamporna till konsolerna med de medföljande skruvarna och en Phillips skruvmejsel.
4

Anslut kabelhärvan bakom lamporna och köra den till den elektriska anslutningen ovanför fotstödet på din Scag gräsklipparen. Plug Slå in den på Scag att testa dina tänder. För att stänga av dem, helt enkelt koppla bort anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87481.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.