Hur man gör bilfönstret Tinting med ett mönster

Färgade rutor har funnits under lång tid, och många bilar är tonade redan från fabrik. Detta innebär att de flesta bilfönster ser exakt likadan ut, med små variationer i skuggan av färgton. Att sticka ut och göra vanligt fönster mer spännande, tona dem med mönster. Du kan köpa färdigskurna mönster, eller så kan du göra din egen med hjälp av en rulle av nyans. Mönster är helt enkelt en design utskuren ur färgad eller mörk nyans. Det är fortfarande öppet och i de flesta fall, laglig för gatbruk. Saker du behöver
Tint
färgade eller mörkare nyans
Papper
Pencil
brukskniv
Maskeringstejp
Pappershanddukar
Mild flytande tvål
Vatten
Sprayflaska
Plast gummiskrapa
Visa fler instruktioner
1

Beställ färdigskurna färgton mönster från en återförsäljare eller klippa din egen. Rita ditt önskade mönstret på ett papper med en penna. Klipp mönstret ut så att det gör en mall du kan spåra på faktiska nyans. Placera den på toppen av en sektion av färgad eller mörk nyans och använder ett verktyg eller hobbykniv att noggrant spåra längs mönstret mallen. Ta försiktigt bort de bitar du har klippt ut.
2

Öppna dörrarna och rengör insidan av fönstren med en sprayflaska innehållande vatten och ungefär en halv tesked mild flytande tvål. Rengör och torka fönstren ordentligt. Gör inte tona vindrutan eller fönsterhissar fram - i många stater är det olagligt
3

Håll mönstret bit upp till fönstret för ett test passform.. Peel pappret backade bort baksidan av färgton på mönstret och spraya den med tvålvatten lösningen. Spraya fönstret där mönstret kommer att installeras.
4

Placera mönstret mot fönstret, försiktigt så att inte vika, veck eller riva nyans. Använd en bit eller två av maskeringstejp för att hålla mönstret till fönstret så att du kan arbeta med båda händerna. Använd en plast gummiskrapa att långsamt utjämna luftbubblor, rynkor och vatten ut från under nyans mönstret. Ta bort all tejp som du använde.
5

Spray hela fönstret igen med tvålvatten. Dra baksidan av den vanliga fönster-storlek bit av nyans och spraya den med tvålvatten också. Placera försiktigt färgtonen på insidan av fönstret, täcker bit nyans med mönster.
6

Spray färgtonen med tvålvatten och använd gummiskrapan för att pressa luftbubblor, rynkor och överflödigt vatten ur från under nyans. Var extra noga med att inte trycka hårt på mönstret under det översta lagret av färgton. Låt nyans torka i tre dagar innan rulla ner fönstren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87096.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.