Installation av ett 12 voltsuttag

Tolv-volts enheter som mobiltelefon laddare, GPS-enheter, innerbelysning och satellitmottagare radio behöver kärl för att ge dem makt. Med det ökande antalet av dessa prylar installerade i fordon, lägga A12-volts uttag kan vara nödvändig. Det finns två trådar i en 12-volt system. Den röda tråden är den varma ledaren som ger ström från batteriet. Den vita kabeln är marken anslutning som ger vägen tillbaka till källan. Installera ett kärl är enkelt när du förstår var du ska ansluta kablarna. Saker du behöver
12-volts uttag med inbyggd säkring
Wrench
brukskniv
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats att montera 12-voltsuttag. En plan yta på mittkonsolen eller instrumentbrädan i bilen är perfekt.
2

Rengör ytan med en fuktig trasa och låt den torka. Addera 3

Dra av skyddspappret från den dubbelsidiga tejpen på baksidan av 12-voltsuttag. Tryck utloppet mot ytan så det fastnar.
4

Kör den vita kabeln till förarens fot väl och hitta ett ställe att jorda den. Fästa tråden i en bult fastsatt i metall ger en bra grund. Lossa bulten, skrapa bort kabelns isolering och skjut bara tråden under bultens huvud, sedan dra åt den över tråden.
5

Kör den röda kabeln från vägguttaget till förarens fotutrymmet. Lokalisera den svarta genomföringen runda gummi som ger åtkomst genom brandväggen.
6

Skär ett litet hål i mitten av denna genomföring med mattkniv och tryck på den röda med genom den.

7

Öppna den främre huven på bilen och dra den röda tråden i motorrummet. Kör den röda sladden runt utsidan av motorn mot bilens batteri.
8

Lossa pluspolen på batteriet med en skiftnyckel. Skjut den röda kabeln under och dra åt den. Fäst de lösa trådarna med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87286.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.