Installation av Duramax Cab Lights

General Motors tillverkar lastbilar med Chevrolet och GMC namnskyltar. General Motors lastbilar som är klassade 3/4-ton och högre finns med en kraftfull Duramax turbo-diesel V8-motor, även om en mindre bensin V8 är standard. Vissa GM lastbilar kan komma från fabriken med lampor monterade ovanpå hytten för synlighet, och om så inte är fallet, då kan du installera dessa lampor. Saker du behöver
Torx skruvmejsel
Spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Felt pen
7/64- och 5/16-tums borrkronor
Borrmaskin
Automotive elektrisk tråd
Brukskniv
5 tråd kranar
Tänger
Säkring avdragare
Wire skarvförbindning
Säkringsbox kran
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fästskruvarna från solskyddet församlingar och klämmor med en Torx-skruvmejsel. Sänk församlingarna och lägg dem åt sidan. Bänd små luckor och spärrarna bort av passagerarsidan hjälpa handtag med en skruvmejsel. Dra handtaget rakt ut för att frigöra den från vindrutan inlägget. Ta tag och dra ut föraren-och passagerarsidan vindrutan stolpen trim bitar på toppen. Ta bort skruvarna från den överliggande konsolen med en stjärnskruvmejsel. Sänk konsolen aning och dra loss kontakten genom att dra isär den. Placera konsolen åt sidan. Dra den främre delen av innertaket ner något för att komma åt undersidan av taket.
2

Använd gummipackningar för hytten lyser som en mall och placera dem i önskad position på toppen av taket . Markera hålen i packningen på taket med en tuschpenna. Avlägsna packningarna och borra igenom penna märken med 7/64-inch borr installerad i en borrmaskin. Använd en 5/16-tums borr för ledningar hålet.
3

Sätt ljuset ledningar genom ledningar hålet i taket. Sänk ljuset och dess packning på taket yta och linje upp monteringshålen. Fäst ljuset till taket med de medföljande skruvarna med ljuset, och dra åt med en stjärnskruvmejsel. Placera linsen på ljuset och dra åt fästskruven. Upprepa för varje återstående cab ljuset.
4

Skär en längd av fordonsindustrin elektriska ledningar med en mattkniv till en längd lika med avståndet från förarsidan cab ljuset till säkringsdosan på passagerarsidan av instrumentpanelen, plus några inches för slack. Anslut ena änden av kabeln i spåret i en tråd kran tills den sitter ordentligt. Skjut änden av tråden från förarsidan hytten ljus på undersidan av taket i det återstående slitsen i tråden kranen. Skjut locket på kranen stängd tills det klickar. Pressa kåpan med en tång så att kontakterna i kranen Pierce trådarna. Anslut kabeln till de återstående trådarna innerbelysning på samma sätt.
5

Kör ner kabeln på passagerarsidan vindrutan pelare till säkringsdosan, när alla innerbelysning ledningar har tryckt in den. Ta bort locket från säkringslådan. Leta hytten rinnande ljus säkringen i säkringsdosan. Kontrollera instruktionsboken om du är osäker på vilken rätt säkring. Ta bort säkringen med en säkring avdragare.
6

in änden av tråden från hytten lyser in i en tråd skarvförbindning. För in kabeln från en säkringsdosa når in till den andra sidan av kontakten. Kläm ihop kontaktdonen med en tång. Sätt säkringen blad kranen i säkringsdosan där rinnande ljus säkringen togs bort. Sätt i säkringen avlägsnas i ett av facken på kranen. Sätt i säkringen som följde med hytten lyser i den återstående öppningen på kranen. Snap säkringsboxen tillbaks locket.
7

Test cab lamporna genom att vrida på strålkastarna omkopplaren. Tryck headliner tillbaka upp på plats. Montera takkonsolen, vindruta post trim, hjälpa hantera och sol församlingar visir och klämmor i omvänd ordningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86957.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.