Hur Tint baklyktor Med Spray

Baklyktor är alla samma tråkiga röd med gul (amber) färgade områden och den vita fläcken på den omvända ljus. Många människor skulle vilja bli av med den gula färgen och göra hela röda bakljus med endast det vita området. Andra gillar att ge hela bakljus en rökig effekt genom att göra ljuset mörkgrå eller svart. Ändra utseendet på dina bakljus genom att lära sig att ljus nyans svans med spray. Saker du behöver
Ratchet /Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Alkohol
Handduk
2 burkar sprayfärg
1 burk klarlack måla
Tidning
Brukskniv
Painter mask
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna bakljusen från din bil. Öppna bagageluckan och hitta på baksidan av bakljuset och ta bort de två skruvarna som håller lamporna på plats. Lossa elkontakten från lamporna.
2

Torka bakljusen ned med tvättsprit och en handduk för att avlägsna smuts och damm.
3

Lay lamporna på en plan yta att måla. Kom ihåg att overspray kommer att få på området några meter runt lamporna, så fastställs några tidningar också.
4

Place maskeringstejp över området för den omvända ljus. Med de flesta lagar, måste den omvända ljus förbli klar /vit. Använd en vass mattkniv för att skära bort överflödigt tejp runt den omvända ljus, gör en ren kant.
5

Spray måla bakljus som använder lätta rockar, för totalt tre eller fyra färgskikt . Låt varje lager torka helt innan nästa skikt.
6

Efter baklyktor är torr, spraya totalt tre eller fyra lager av klarlack måla på dem, så att varje skikt torka helt innan en ny kappa. De bakljusen kan se grumlig när de är våta, men de kommer att torka klart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83051.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.