Hur man installerar ett Reese Brakeman elbroms Controller för en Infiniti QX56

Installera ett Reese Brakeman broms controller på din QX56 ger dig möjlighet att dra släpvagnar med elektriska bromsar. Den 2011 QX56 är beräknat för en maximal dragkapacitet på £ 8500 när rätt utrustad. För släpfordon av denna massa, många stater kräver att trailern har ett elektriskt bromssystem. Du kan installera Brakeman broms controller med några vanliga verktyg och lite kunskap om 12-volts ledningar. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakt (eller motsvarande) katalog eltejp Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Håll i konsolen mot instrumentbrädan på den plats du vill montera den. Fäst den med borren och två skruvar.
2

Placera Brakeman mellan hållarens armar och fäst med en skruv på varje sida.
3

Run den röda tråden bakom bromspedalen och koppla den till bromspedalen switch ledningar med en Scotchlok kontakt (eller motsvarande). Placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
4

Kör blå kabeln längs ena sidan av fordonet hela vägen till bagageutrymmet. Fäst denna tråd till den blå kabeln på släpet sele med en butt-kontakt. Placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp.
5

Lokalisera gummigenomföringen som ger åtkomst från förarens fot väl till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten med en kniv.
6

Kör svart-vit tråd genom detta hål och in i motorrummet. Styra tråden längs insidan av motorrummet till batteriet. Var noga med att inte störa motorns funktion.
7

Lossa klackarna på batteripolerna och fästa den svarta kabeln till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen. Dra åt anslutningarna tillbaka.
8

Säkra lösa kablar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87058.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.