Hur man målar Ränder på klarlacker

Målade ränder kan ge din bil en race-bil look för ett litet pris. Mest målade ränder flöde från framsidan av huven mot vindrutan, längs toppen av taket och över stammen från fönstret tillbaka till den bakre delen av bilen. Ränder kan vara bred eller smal, men de flesta målade ränder är minst 8 inches bred. Ränder är oftast vita till kontrast med färgen på bilen, även om de kan vara vilken färg som helst. Måla ränder på klarlack för att få ett nytt utseende till din bil utan att störa basen färgskikt. Saker du behöver
maskeringstejp och papper
Måttband
Red instegsskydd pad
Gray instegsskydd Wax pad Mössor och fett remover
Microfiber handduk
Primer
Paint

Visa fler instruktioner
1

Place tunn fordonsindustrin maskeringstejp längs motorhuven, taket och bakluckan på bilen för att bilda konturen av ränder. Använd ett måttband för att se ränderna har samma storlek och är jämnt fördelade. När du har dem på plats, lägg bredare maskeringstejp och papper för att täcka ytan runt ränder som inte ska målas. Täck vindrutan och bakrutan också.
2

Scuff området som ska målas med en röd instegsskydd pad (finns i butiker auto del). Dessa kuddar är ekvivalent med 320-slippapper, men är lättare att arbeta med och kommer inte att skada lacken lika lätt som sandpapper. Instegsskydd randen områden tills de är jämnt tråkig.
3

Spray ett tunt lager primer över scuffed området. Håll burken 10 till 12 inches från ytan. Använd långa slag som rör sig ner längden på bilen, inte från sida till sida. Låt primern torka i 30 minuter.
4

putsa torr primer med en grå instegsskydd pad. Gråa kuddar är likvärdiga med 800-slippapper. Detta jämnar den primade ytan och förbereder den för färg. Torka scuffed områden med vax och fett remover med en microfiber handduk. Detta tar bort alla fingeravtryck eller partiklar som kan skada den färdiga färgen.
5

Måla ränder med samma spruttekniker som med primern. Använd totalt på tre till sex tunna färgskikt. Vänta fem minuter mellan varje lager. När den sista pälsen sprutas, låt det torka i 24 timmar innan du vidrör den eller kör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87155.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.