Hur man kan få Hästkrafter Från en LS1 motor

Den LS1 motorn är en 5.7L aluminiumblock V8 som producerades och designades av General Motors 1997-2005. Den användes i ett antal bilar, inklusive 1997-2004 Chevrolet Corvette C5, den 1998-2002 Chevrolet Camaro Z28 och SS, den 1998-2002 Pontiac Trans-Am och 2004 Pontiac GTO. Utan ändringar, producerar LS1 motorn 350 hästkrafter och 365 Nm i vridmoment. Det finns ett antal performance eftermarknaden modifieringar som kan öka hästkrafter produceras av LS1 motorn. Saker du behöver
Automotive verktygssats (om att utföra en eller flera av dessa uppgraderingar själv)
Visa fler instruktioner
1

Installera en lustgas-system. Lustgas system injicera lustgas i bränslesystemet vid en knapptryckning, vilket ger en enorm men tillfälligt uppsving i hästkrafter. Lustgas system är relativt billigt med tanke på mängden hästkrafter tillägger de, men observera att de inte ökar slitaget på fordonet och har potential att blåsa LS1 motorn om de används felaktigt.
2

Switch från Standard Oil till full-syntetisk olja. Detta kommer att ge en måttlig ökning i kraft, typiskt omkring fem hästkrafter, men har också fördelen av att vara extremt billig och enkel att installera. Det kan öka livslängden på ditt fordon.
3

Byt systemets fabriks avgaserna med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Beståndet avgassystemet för din LS1-drivna fordon beror på exakt vilken bil du kör, men alla av dem kan göras mer kraftfulla genom att köpa och installera en high-flow avgassystem. Systemet tillåter luften att flöda mer fritt ur din motor. Observera att eftermarknaden avgassystem typiskt öka motorns buller och minskad markfrigång.
4

Byt bilens kallt luftintag med en prestanda eftermarknad luftintag kit. Den kalla-luftintaget är ansvarig för att suga in luft, kyla den och sedan dirigera den till motorn. Prestanda luftintag kit suger in mer luft och kyla det mer effektivt, vilket resulterar i ett hästkrafter lyft för din LS1 motor. Luftintag kit är relativt billig och lätt att installera. Som en extra fördel de kan ge en liten ökning av bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95715.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.