Hur man installerar ett KURYAKYN Load Equalizer

KURYAKYN produkter gör eftermarknaden tillbehör för cruiser-stil motorcyklar. Några av företagets mest populära tillbehör är lysdiod (LED) vända signala och stoppa ljus ersättning kit. Många av dessa kit innehåller en elektronisk komponent som kallas en "load equalizer." Glödlampa blinkers är elektrisk belastning-beroende. De styrs av en mikroprocessor "blottare enhet" som övervakar elektrisk belastning för utbrända lampor. Eftersom LED-lampor använder så mycket mindre el än glödlampor signaler, tolkar Blinkdon den låga strömmen som en utbränd glödlampa. Equalizer kompensera för detta. Saker du behöver
Instruktionsboken för din motorcykel
Allen eller Torx skiftnycklar för de flesta Harley-Davidsons Kundservice manualen för din motorcykel (rekommenderas) katalog dielektriskt fett
Load equalizer adapter

Visa fler instruktioner
1

installera körriktningsvisare, bromsljus eller annan låg belastning tillbehöret på din motorcykel enligt anvisningarna som följde med tillbehöret.
2 < p> Ta bort eller fäll upp sitsen på din motorcykel enligt anvisningarna i din instruktionsbok. Olika motorcyklar använder olika metoder för underseat åtkomst. De flesta Harley-Davidson platser tas bort genom att lossa en skruv på baksidan av sitsen med en Allen eller Torxnyckel sedan dra upp sätet och rygg.
3

Lokalisera bakre bakljus ledningar sele med de anvisningar som följde med din belysning kit eller en servicemanual för din motorcykel om det behövs. På många Harley-Davidsons, vilket är kärnan marknaden för KURYAKYN tillbehör, är förbindelsen mellan huvud kabelstammen och bakljus selen sitter under vänstra sidoluckan. Dra av locket med händerna.
4

Koppla loss anslutningen mellan huvud kabelstammen och bakljus sele med fingrarna.
5

Squeeze dielektriskt fett på ett finger och smeta fett på båda insticksanslutningarna. Anslut en "adapter load equalizer" i kontakterna mellan de viktigaste ledningsnätet och bakljus sele. KURYAKYN säljer dessa billiga adaptrar för att förenkla kabeldragning sina LED-lampor.
6

Anslut din last equalizer till en av de två tre-tråd kontakterna på en last equalizer adapter. Adaptern möjliggör anslutning av en andra last equalizer om det behövs.
7

Byt vänster sidokåpa på några Harleys genom att trycka på den med händerna.
8

Byt din säte enligt anvisningarna i din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87483.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.