Hur man installerar ett Hood Deflector

En huva deflektor, som också kallas en luftriktare, är en tunn plastbit som installeras längs framkanten på motorhuven på en bil eller en lastbil. Den är utformad för att minska vindmotstånd på fordonet, samt att hjälpa till att avleda insekter. En huva deflektor är en mycket grundläggande bil del att någon bil ägare kan installera på egen hand för en mycket lägre kostnad än en professionell debiterar. Saker du behöver
Deflector monteringssats
Skruvmejsel
Måttband filtpenna
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera centrum den främre kanten av huven, är vilken typiskt på samma plats som bilens emblem. Om det inte finns någon emblemet, använda ett måttband för att identifiera centrum. När du identifiera centrum, mäta upp 2 inches från botten läppen på huven.
2

Torka området väl med alkoholen torka som kom med huven deflektorn.

3

Lokalisera del center proppen i deflektorns kit, som har en fyrkantig botten och pappersremsor på baksidan. Ta bort pappersremsor för att exponera klistret och tryck in den ordentligt på den plats du rengöras med alkohol. Proppen har en konvex ås på slutet som pekar bort från huven.
4

Öppna förarsidans dörr på fordonet och dra i spaken Huvlås nära golvet. Öppna huven och höja den till fullt läge. Titta på undersidan kanten av huven och lokalisera de fyra cirkulära clips som håller den svarta gummiskyddet på. Dra varje klipp nedåt med handen för att lossa dem.
5

Vik tillbaka gummilisten tills du hittar ett litet, fyrkantigt hål. Sätt en av kragarna ur satsen upp genom botten av hålet. Upprepa för att installera genomföringarna i alla sex hålen. Genomföringen ser ut som en liten metall eller plast torget.
6

Torka hela framkanten på huven med annan alkohol torka. Plocka upp en av luftriktarelementen konsolerna och vrid den så att den platta sidan är vänd nedåt. Skjut fästet över en av installerade kragarna tills i tågringen jäms med hålet i konsolen. Upprepa till vinkelstöttorna över alla återstående genomföringar.
7

Använd en tuschpenna för att göra en liten linje på vardera sidan av varje konsol. Ta sedan bort fästena och lokalisera tydligt skyddande tejpremsor i satsen. Dra av remsorna och placera en i mellan varje markör linje med den klibbiga sidan nedåt. Halva bandet ska vara på toppen av huven och hälften av det på undersidan av huven, så att den sveper runt.
8

Skjut konsolerna tillbaka till sina rätta positioner och sätt en skruv i varje krage från botten av huven. Skruven bör sträcka sig upp i hållaren.
9

Stäng huven och placera luftriktaren på framsidan av kåpan. Passa in hålen i deflektorn med hålen som finns i de övre delarna av konsolerna. Sätt skruvar genom varje hål i underkant deflektorns och dra åt dem med en skruvmejsel.
10

Öppna huven och installera de fyra clipsen gummilist som du tog bort.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86625.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.