Integra sänkningsfjädrar Vs. Coilovers

Det finns två vägar att gå om att sänka en Acura Integra, som båda, när det görs på rätt sätt, kommer att resultera i en bättre hantering, mer lyhörd bil. Det finns dock några faktorer att tänka på. Sänkningsfjädrar

Den vanligaste metoden är att helt enkelt installera fjädrar som är lägre och i varierande grad (beroende på typ) styvare. Dessa ersätter helt enkelt de stock fjädrar på Integra.
Överväganden

Sänkningsfjädrar är billigare än coilovers. Priserna börjar på strax över $ 100 för en uppsättning och gå upp till flera hundra dollar för högkvalitativa fjädrar. De Coilovers kommer i ett brett spektrum av styvhet och höjd --- från nära stock höjd och relativt mjuk till låg och racerbil stel.

En begränsning av sänkningsfjädrar på en Integra är att det finns inget sätt att justera styvheten eller höjd. Det enda sättet att ändra dessa två parametrar är genom att installera en annan uppsättning fjädrar och eller stötar. Även om det inte är nödvändigt, är det också rekommenderat att när du installerar sänkningsfjädrar också att installera styvare stötar. De lager chocker är konstruerade för att arbeta med lager fjädrar som är mjukare än eftermarknaden sänkningsfjädrar.
Coilovers

"Coilover" är kort för en spole- over-shock arrangemang för att vara multi-justerbar. En coilover ersätter stock fjädrar och stötdämpare --- eller stöttor i förekommande fall. Den coilover design härledas från racerbilar och är en långt mer sofistikerad design än en MacPherson fjäderben. En av de största fördelarna med coilovers för en Acura Integra
Överväganden

är att de är multi-justerbar --- ägaren kan ställa dem till personliga preferenser. Beroende på märke, inställningar som kan ändras inkluderar höjd, retur och kompression. En nackdel med coilovers är det branta priset, som kan variera från $ 1000 till $ 1500 eller mer för en uppsättning. Resan kvaliteten hos vissa märken av coilover kan vara stel och bullriga, särskilt på gatan. Tack vare fler företag som gör Coilovers för gatbruk, dock kan vissa av de högre prisklasserna kit faktiskt vara ganska bekväm och kompatibel nog för regelbunden gatbruk, särskilt om inställningarna hålls på den konservativa sidan, dvs mjukare än fastare. Coilovers är också perfekt för visa bilar, eftersom de kan sänkas till en show och återvände sedan till en streetable höjd.
Springs eller Coilovers?

Valet mellan två kokar ner till två huvudsakliga faktorer: pris och avsedda ändamål Integra. Om bilen används främst för normal gata körning, sänkningsfjädrar är förmodligen bra. Å andra sidan, om du planerar att använda bilen regelbundet för Autocrossing eller bankörning på en racerbana, eller att visa bilen, kan det vara värt att ha den extra justerbarhet coilovers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.