Triton Snöskoter Trailer Enclosure ljusinstallation

En sluten Triton snöskoter, ATV eller nyttofordonstrailer kan vara mörkt inne även under dagtid. När du fäster dina leksaker till släpet eller lastning last, är det fördelaktigt att ha extra ljus för att slutföra uppgiften. Detta kommer att minska risken för att skada dig själv genom att ge rätt mängd ljus för att se dig omkring. Detta ljus drivs av släpets markör belysning. Slutföra detta projekt kan göras med några vanliga verktyg och lite 12-volts elektriska kunnande. Saker du behöver
12-volts innerbelysning med inbyggd switch
Drill
Gängpressande skruv (2) katalog 16/2 isolerad tråd
Scotch lås kontakter
Butt kontaktdon
Tänger
sidavbitare
Buntband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Fäst 12-volts ljus till en aluminiumram järnväg i början /mitten av det inre av släpvagn med en borr och två självgängande skruvar.
2

Strip 1/4-tums isolering från båda ändarna av 16/2 gauge tråd. Fäst de två kablarna till de två trådarna på ljuset med rumpa kontakter. För att göra detta, placera en tråd i varje ände av skarvförbindning och komprimera den med en tång.
3

Guide ledningarna längs den inre ramen och mot framsidan av trailern . Kör trådarna längs trailerns tungan till släpets ledningsnät.
4

Fäst den positiva (+) kabeln till den bruna kabeln på släpets ledningsnätet med en Scotch låsanslutning. Gör detta genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Anslut den negativa (-) kabeln till den vita ledningen på selen på samma sätt
5

Wrap alla anslutningar med eltejp och fästa lösa sladdar till ramen av trailern med kabel. slipsar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87015.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.